EKSKLUZIVNO ZA KURIR BIVŠI DEČKO GOCE BOŽINOVSKE: Ja sam probio Sandru Meljničenko
Foto: Privatna Arhiva

Bio blizak sa suprugom ruskog milijardera

EKSKLUZIVNO ZA KURIR BIVŠI DEČKO GOCE BOŽINOVSKE: Ja sam probio Sandru Meljničenko

Stars -

Bivši dečko Goce Božinovske, kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac devedesetih godina bio je blizak sa Sandrom Meljničenko, suprugom ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

O tome svedoči fotografija koja je osvanula na Instagramu u grupi „Legende devedesetih“.Žabac, koji se trenutno nalazi na Tajlandu, kaže da je bivšoj „modelsici“ pomogao da se probije na javnu scenu.

Najkompletnija

- Sandra je dolazila u moju diskoteku, koju sam držao u Bačkoj Palanci. Nekad je dolazila sama, a nekad sa ostalim članicama grupe Models. Tada je i nastala ta fotografija. Družili smo se, bilo nam je lepo, izlazili smo po Beogradu i Novom Sadu. Bila je opasna, drugačija od svih pevačica. Znao sam da će ona proći najbolje od svih - seća se Nebojša i nastavlja:- Sredio sam joj da se pojavi u spotu za pesmu „Grlica“ Željka Samardžića. Uvek je želela da bude poznata. U toj grupi je najzgodnija bila Ivana Stamenković Sindi, dok je Sandra bila najkompletnija ženska. Sviđala mi se ona, ali i Ivana Berendika je bila sjajna. Bio sam između dve vatre - kroz smeh priča on.Tubić kaže da se seća kako je Meljničenkova gurala njegov skupoceni „porše“ da upali:- Jedno veče smo izašli Ivana, Sandra i ja u grad. Nešto se desilo s mojim kolima. Njih dve su onako sređene, u štiklicama, gurale moj auto da upali. Svi smo se smejali. Eto, danas su baš one uspele u životu, ostale ništa nisu uradile - ističe on.

ALEKSANDAR ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni paparaco s venčanja!

Poziv na jahtu

RanjavanjePREŽIVEO METAK U GLAVUNebojša Tubić Žabac važi za jednog od poslednjih preživelih žestokih momaka s novosadskog asfalta i često je povezivan i s pljevaljskim narko-bosom Darkom Šarićem, ali i sa Sretenom Jocićem - Jocom Amsterdamom. Pre pet godina je greškom upucan u jednom lokalu u Novom Sadu, ali je pukom srećom preživeo i ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Goca BožinovskaŽABAC MI JE PRIČAO O SANDRIGoca Božinovska kaže da joj je bivši dečko Nebojša Tubić Žabac pričao o Sandri Meljničenko.- Stvarno ne mogu da se setim kakva je to bila kombinacija. Pričao mi je nešto, ali bilo je davno i ne znam šta da kažem - kratko je rekla pevačica.

LjubavBIO SAM U VEZI S KSENIJOM PAJČINŽabac kaže da se zabavljao sa ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin.- Bili smo u vezi nekoliko meseci. Ne sećam se tačno koliko, a više nije ni važno. Bila je muškobanjasta. Na početku veze nam je bilo baš lepo. Međutim, kako je vreme odmicalo, Ksenija je bivala sve napornija. Nije znala šta hoće u životu. Izlazila je s fudbalerima, manekenima, ni sama nije znala ko joj se više sviđa - kaže on.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track