TENISER PRIVEO NINU LEČIĆ U HOTEL: Voditeljka uhvaćena s novim dečkom!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Ekskluzivni paparaco

TENISER PRIVEO NINU LEČIĆ U HOTEL: Voditeljka uhvaćena s novim dečkom!

Stars -

Kurirov paparaco snimio je još uvek zakonitu suprugu Branislava Lečića, Ninu Radulović Lečić (30), kako izlazi iz hotela s novim dečkom, našim poznatim teniserom!

Nina Radulović Lečić (30) uhvaćena je kako izlazi iz hotela s novim dečkom Filipom Krajinovićem (24), koji je od njenog još uvek zakonitog muža Branislava Lečića (61) mlađi čak 37 godina!Paparaco Kurira pratio je par, koji se ne razdvaja otkad su Nina i Branislav najavili razvod.Voditeljka i teniser su u hotel na Novom Beogradu stigli uveče i zadržali se oko sat vremena. Kad su izašli, nisu se grlili i ljubili jer pokušavaju da prikriju vezu. Zajedno su krenuli ka parkingu, sve vreme se zaljubljeno gledali i osmehivali. Kako je napolju bio debeli minus, požurili su ka automobilu i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Tim povodom pozvali smo voditeljku, ali je ona odbila da priča o novom dečku, verovatno čeka da se i zvanično razvede od glumca Branislava Lečića, s kojim ima petogodišnjeg sina.- Nemam komentar, zaista ne pričam o privatnom životu - rekla je Nina.

Očigledno je da su se njih dvoje dogovorili da o tome ne govore za medije, pa smo sličan odgovor dobili i od Filipa.- Nemam komentar. Stvarno, shvatite me. Nemam šta da kažem. A i spremam se za trening - kratko je odgovorio Krajinović.Podsetimo, Nina i Filip zajedno su viđeni prvi put na dočeku srpske Nove godine, na nastupu Milice Pavlović, i to kako ulaze u jedan klub držeći se za ruke, iako unutra nisu razmenjivali nežnosti.

DrugariNOVAK ĐOKOVIĆ FINANSIRAO FILIPAKako saznajemo, Novak Đoković pomagao je Filipu Krajinoviću u teniskoj karijeri. Osim što ga je savetovao, Nole je Filipu i finansijski pomogao. Ninin dečko je inače rodom iz Sombora, najbolji plasman na ATP listi mu je 86. mesto iz aprila 2015. godine. Više puta je igrao za našu reprezentaciju u Dejvis kupu, a u okršaju s Rusijom je prva rezerva. Filip se ranije zabavljao s hrvatskom teniserkom Andreom Konjuh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja