TEODORINA ISPOVEST ŠOKIRALA PAROVE: Hrvati su hteli da ubiju moju majku!
Foto: Damir Dervišagić

Poligraf

TEODORINA ISPOVEST ŠOKIRALA PAROVE: Hrvati su hteli da ubiju moju majku!

Stars -

Teodora Radojičić, pobednica rijaliti programa Snajke i takmičarka u Parovima, tokom poligrafskog ispitivanja je odgovarala na privatna pitanja, koja su joj otvorila neke stare rane.

Jedno se ticalo i njenog odnosa sa majkom, koju Radojičićeva nije videla godinama.

"Kada sam krenula u sedmi razred, majka mi je saopštila da odlazi na put od dva dana. Ostavila mi je nešto novca u stanu i otišla. Kako je prošlo više od nedelju dana od njenog odlaska, potražila sam je kod njene prijateljice koja je navodno otputovala sa njom. Kada je videla u kakvom sam stanju, priznala mi je da je moja majka uhapšena i da je u zatvoru u Hrvatskoj. Sarađivala je s Albancima i bila je uhapšena zbog prodaje droge", otkrila je Teodora i šokirala kako ukućane, tako i voditeljku Bojanu Ristivojević, koje je insistirala da Teodora nastavi sa pričom.

"Živela sam sama u našem stanu, a kako nisam imala novca da preživim, morala sam da se zaposlim. Radila sam na Zemunskom keju na bandžiju, gde je dnevnica bila 1.000 dinara", otkrila je Teodora. Na pitanje gde je za to vreme bio njen otac, ona je dodatno šokirala ukućane.

"On je bio sa drugom ženom. Majka ga je prevarila sa jednim imućnim muškarcem i njega je to užasno zabolelo i povredilo", ispričala je Teodora.

Posle nekoliko godina, majku su joj iz zatvora u Hrvatskoj prebacili u Požarevac.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Zajedno sa bakom, dedom i bratom sam otišla da je posetim. Nisam je prepoznala. Videla joj se tuga i izmučenost u očima. Ispričala mi je kako su pokušali da je ubiju u zatvoru u Hrvatskoj, i to više puta", ispričala je Teodora. Nakon izlaska iz zatvora, njena majka ju je izbacila iz stana jer je čula da je njena ćerka upala u loše društvo. Nekoliko godina kasnije, Teodora je ostala trudna sa tadašnjim dečkom, a njen otac ju je posavetovao bi najbolje bilo da abortira jer je previše mlada.

"On je išao zajedno sa mnom na abortus. Kada se sve završilo, rekao mi je: „Eto, i to smo oposlili”. Teodora Radojičić je tokom poligrafskog testiranja u vili „Parova” izrecitovala pesmu koju je napisala svojoj majci, nakon čega je većina ukućana zaplakala.

Alo/Danijel Rakočević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja