(FOTO) OVO JE UNUKA VOJE BRAJOVIĆA: Iskra pokazala svoju mezimicu!
Foto: Vladimir Šporčić

Lepotica

(FOTO) OVO JE UNUKA VOJE BRAJOVIĆA: Iskra pokazala svoju mezimicu!

Stars -

Ćerka proslavljenog glumca Voje Brajovića, Iskra, u društvu supruga Siniše, prošetala je ćerkicu Ines i predstavila je javnosti.

Umetnica je ponosno pokazala svoju naslednicu, baš kao što su to uradili i njeni roditelji kada je ona imala samo 3 meseca.

"Ajde što imam 3 meseca, nego što sam gola osvanula u novinama. Kupaju me, slikaju me... Rasla sam u porodici gde to nije nikakva mistifikacija", kaže Iskra.

Kaže da joj nije lako da ponese teret očeve slave kao i činjenicu da sve što uradi odmah bude povezano sa dostignućima njenog tate.

"Normalno je da uvek smeta zato što imam svoje ime, imam svoju neku, kakvu - takvu, karijeru, ali opet, sa druge strane, i sama neke poznate dame povezujem sa njihovim uspešnim ocem.

Siniša nije prisustvovao porođaju, a par je otkrio i zbog čega su doneli takvu odluku.

"Ja sam i priželjkivao da to bude tako, da kaže "ne, nikako". Rekao sam ako njoj to nešto znači i ona to želi, onda ok, ali ja bih se osećao da tamo samo smetam jer su tako ljudi koji rade svoj posao, koji se u to razumeju a ja bih bio samo smetnja", rekao je ponosan otac u emisiji "Exkluziv".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track