(FOTO) RAVO SMRDLJIVA, PUP*ŠI K****: Najžešće svađe poznatih na Tviteru!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Psovke i vređanje

(FOTO) RAVO SMRDLJIVA, PUP*ŠI K****: Najžešće svađe poznatih na Tviteru!

Stars -

Mnoge poznate ličnosti aktivne su na Tviteru, pa je tako na ovoj društvenoj mreži započeto mnogo estradnih ratovima.

Ognjen Amidžić i Vlado Georgiev

Najsvežija svađa na Tviteru desila se pre dva dana, kada je Ognjen isprozivao Vladu.

"Bogami, taksista sluša Georgieva ceo put, morao sam da stanem da kupim maskaru. Koja ima najbolji volumen?"

Ovo se nije dopalo pevaču, pa je odgovorio voditelju.

"Pop.ši ku.ac."

Goca Tržan i Nikolina Pišek

Nakon što su se Nikolina i Goca posvađale u emisiji, kada je voditeljka postavila pevačici nekoliko pitanja koja joj se nisu svidela, rat se nastavio na Tviteru.

"Da lagano odje.u sve poluvoditeljke sa spiranjem "estradne ljage" u kojoj su godinama toliko uzivale, sa sebe preko mene. Hvala unapred" napisala je Goca na svom Tviter profilu.

Željko Joksimović i Kristina Kovač

Nakon što je Sokoj zabranio emitovanje srpske muzike u Makedoniji, Željko se oglasio na Tviteru.

"S kojim pravom Sokoj zabranjuje emitovanje srpskih autora na području Makedonije, a da pri tome nas o tome nisu obavestili" napisao je Željko, a onda mu je Kristina odgovorila:

"S pravom koje im je svaki autor prepisao kada je potpisivao pristupnicu Sokoju. E sad, da li se svaki autor slaže ili ne slaže..." poručila je pevačica Željku koji joj nije ostao dužan, već je nastavio raspravu.

"To je pitanje koje je trebalo biti tema u Sokoju kada su se odlučili na ovako invazivne metode, koja meni samo šteti" odgovorio je Željko Kristini, ali tu nije bio kraj prepirke.

"Mislim da se ovde gleda interes svih kompozitora članova Sokoja, pošto je nedopustivo da naknade budu višestruko niže nego u EU, pa i u zemljama u okruženju. Sokoj treba da brine o autorskom nadoknadama i njihovoj visini, ne o pojedinčanim interesima kompozitora, koji su u isto vreme i izvođači, pa im se, pretpostavljam, isplati da budu emitovani, zbog koncerata, makar i za minimalnu naknadu" zaključila je Kristina.

Saša Vidić i Vesna Vukelić Vendi

U emisiji "Amidži Šou" pevačica je zajedno sa ostalim članovima modnog žirija komentarisala stajlinge poznatih, a način na koji je to uradila nije se svideo Vidiću.

"Dotičnoj gospođici ili gospođi više ide u prilog konzerva. Jer se rajsferšlus otvori i zatvori, a konzerva se otvori i više se na zatvara" rekao je Saša.

Vendi je na svom Fejsbuk profilu uputila poziv fanovima da gledaju emisiju u kojoj će, kako ona kaže, sahraniti Vidića.

"Još malo pa će emisija, ne smete da je propustite. Večeras u AMI G SHOW gledajte Videćevu sahranu, modni žiri i kritike" napisala je pevačica, na šta joj kreator nije ostao dužan.

"Daj fotku za sto dinara ravo smrdljiva" napisao je Saša na njenom Tviter nalogu.

Dača Ikodinović i Soraja Vučelić

Bivši vaterpolista prokomentarisao je na Tviteru kako Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić vređaju prostitutke svojim nedoličnim ponašanjem. Soraja je rešila da se odmah osveti Dači, pa mu je odgovorila na svom Fejsbuk profilu.

"Hahahaha zanima me samo kojom rukom je Danilo Ikodinović napisao status na Tviteru da znam da li da ga žalim ili da mu se smejem! Ali, kad bolje razmislim, neki ljudi su dovoljno kažnjeni od Boga da bi im još ja stajala na muku"

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track