PRESEO JOJ ODMOR U EMIRATIMA: Daru Bubamaru OPLJAČKALI, a evo koji SKUPOCEN POKLON su uzeli!
Foto: Instagram

Tek što je dobila

PRESEO JOJ ODMOR U EMIRATIMA: Daru Bubamaru OPLJAČKALI, a evo koji SKUPOCEN POKLON su uzeli!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara napravila je skandal u najluksuznijem hotelu u Dubaiju jer joj je iz sobe nestala zlatna ogrlica koju je tek kupila u Arapskim Emiratima.

Kako se saznaje ona je od rođenog brata na poklon dobila ogrlicu koja košta nešto više od dve hiljade evra, a pošto je nije ostavila u hotelskom sefu, nestala je iz sobe. Zbog toga je Dara bila primorana da pozove hotelsko osoblje i policiju.

"Dara je u hotelskoj sobi zatekla praznu kutiju u kojoj bila zlatna ogrlica koju je dobila od brata Zorana. Tokom šopinga u jednom od najpoznatijih tržnih centara u Dubaiju pevačici se dopala zlatna ogrlica i htela je da je kupi. Ali brat ju je preduhitrio i rešio da je iznenadi za nastupajući Dan žena i pokloni joj upravo ono što je toliko priželjkivala. Zoran je dok je pevačica bila na plaži otišao u zlataru i pazario zlatan lanac i potom ga odneo pevačici. Njenoj sreći nije bilo kraja, ali sve je palo u vodu već kroz nekoliko dana, kada je ogrlica nekako dobila noge i nestala iz sobe", otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

"Dara i Zoran su se spremali da izađu na večeru u restoran. Pevačica je planirala da stavi taj lanac i krenula je da ga izvadi iz kutije. Kada je otišla do torbe u koju je ostavila lančić, imala je šta da vidi. Njega nigde nije bilo, iako je bila sigurna da ga je tu ostavila. Dara je prevrnula celu sobu u pokušaju da ga nađe. Na kraju se toliko iznervirala da je pozvala hotelsko osoblje. Dok su se oni pravdali kako ne znaju šta se desilo, Zoran je pozvao policiju koja je u roku od pola sata stigla u hotel. Pošto tamo vladaju jako strogi zakoni, izdata je naredba da ako se pevačici ne vrati zlatni nakit, isti takav mora da joj obezbedi hotel. Kako nikako nisu mogli da pronađu lančić, hotel je Dari iskeširao oko dve hiljada evra, pa je ona otišla i ponovo kupila istu ogrlicu ", završava izvor.

Da bismo proverili ovu priču, kontaktirali smo s Darom koja nije bila mnogo raspoložena da komentariše taj slučaj.

"Bilo je šta je bilo, ne želim da se sećam toga jer smatram da nije vredno pomena. Svakako, ovo putovanje nije uspela da mi upropasti jedna takva nezgoda", rekla je pevačica za "Puls”.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZBOG OVAKVIH SE GINE: Dara Bubamara divljala noću 224 na sat! FANOVI ŠOKIRANI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track