FILIP JE UBIO KSENIJU PAJČIN ZBOG OVOG ČOVEKA: Molio sam je da raščisti s Kapisodom

EKSKLUZIVNO! Ispovest bivšeg dečka pokojne dens dive

FILIP JE UBIO KSENIJU PAJČIN ZBOG OVOG ČOVEKA: Molio sam je da raščisti s Kapisodom

Stars -

Bivši dečko ubijene pevačice Ksenije Pajčin, Vladimir P. (pun identitet poznat redakciji) otkriva za KURIR da je neposredno pre stravične tragedije slao poruke Kseniji i molio je da mu se vrati...

Već sedam godina, na dan kad je ubijena Ksenija Pajčin, u ranu zoru pored njenog groba od pevačice se u suzama oprašta njen bivši dečko Vladimir P. (pun identitet poznat redakciji). Tako je bilo i prošlog četvrtka. Muškarca (39) u odelu zatekli smo na Novom groblju. Položio je cveće, upalio sveću i ćutke gledao u Ksenijinu sliku na spomeniku.Vladimir je pristao da u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir otkrije sve detalje svoje najveće ljubavi. Zbog porodice, koju je u međuvremenu stvorio, odbio je da se fotografiše.Ljubav na prvi pogled- Svake godine dolazim na groblje, ali izbegavam medije. Živim drugačijim životom. Tri meseca pre tragedije molio sam Kseniju da raščisti s Kapisodom i da mi se vrati. Nikad neću preboleti što me nije poslušala, sedam godina idem na njen grob i ići ću do kraja života - kaže Vladimir.Njihova ljubavna priča počela je u jednom klubu na Dorćolu.- Odmah sam se zaljubio u nju. Bila je nestvarno lepa. Kroz osmeh mi je rekla: „Pali, mali, nemaš šanse kod mene, imam ja mlado meso.“ Nisam znao na koga misli, pa su mi rekli da se zabavlja s nekim manekenom iz Crne Gore i da se zove Filip Kapisoda. Na internetu sam posle video o kome je reč - priča Vladimir.Kasnije su ipak započeli romansu. Iako je njihova veza bila kratka, Vladimir napominje da se baš zaljubio u nju.Crv sumnje- Ona i Filip su raskinuli zbog neke njegove bivše devojke i ja sam uleteo. Poslužio sam joj kao uteha. Viđali smo se samo dva meseca. To je za mene bio najuzbudljiviji period u životu. Uz nju su smeh i dobra zabava uvek bili zagarantovani. Izlazili smo, vozili se kolima po gradu, ručali na haubi. Molio sam je da ostavi Filipa i da bude sa mnom. Govorio sam joj da on nije za nju, da je mlad i da nisu jedno za drugo. Želeo sam da joj pružim sve u životu. Bila je divlja i mislio sam da ću uspeti da je ukrotim. Maštao sam samo o njoj, a ona je želela da joj se Filip vrati. Tako je i bilo. Čim su se pomirili, nikad me više nije okrenula - tvrdi Vladimir.Na kraju, šokirao nas je svojom sumnjom.- Kada sam u Dnevniku čuo da je ubijena, pomislio sam da je taj dečko to uradio jer je pronašao naše poruke koje smo razmenjivali - kaže Vladimir s dubokim uzdahom, a zatim dodaje:- Ne tvrdim da se to dogodilo, jer me je Ksenija otkačila godinu dana pre tragedije, ali taj crv sumnje me izjeda - kaže na kraju ispovesti Vladimir P.

Seća ga seBIO JE LUDO ZALJUBLJEN U KSENIJU

Ksenijin blizak prijatelj Danijel Alibabić setio se Vladimira.- Sećam se tog dečka, bio je ludo zaljubljen u Kseniju. Ipak, njoj je bilo više stalo do Filipa. Svi znaju da je Kapisoda bio ljubomoran, ali zbog sećanja na nju ne bih da pričam o detaljima te veze.

SudbinaOŽENIO SE DEVOJKOM KOJA LIČI NA KSENIJUTri godine posle tragedije Vladimir se oženio devojkom koja liči na Kseniju:- U svakoj ženi sam tražio nešto što ima ona. Tri godine posle ubistva sam se oženio. Moja supruga neverovatno podseća na Kseniju, ali nikad joj nisam rekao da sam voleo pevačicu. Imamo dve ćerke, a starija stalno peva i igra po kući.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JEZIVA TIŠINA NA GROBU: Prijatelji pale sveće na pomenu Kseniji Pajčin!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja