(VIDEO, FOTO) OAZA MIRA: Ovako izgleda luksuzan dupleks Zlate Petrović!
Foto: Printskrin

Otvorila vrata doma

(VIDEO, FOTO) OAZA MIRA: Ovako izgleda luksuzan dupleks Zlate Petrović!

Stars -

Poznata folkerka Zlata Petrović otvorila je vrata svog raskošnog doma u kom živi sa članovima najuže porodice.

Pevačica već godinama živi u dupleksu koji se nalazi u beogradskom naselju Mirijevo. Najdraži gosti su joj deca i unuci.

Zlatin dom je nadasve prijatan, lepo osvetljen i prava je oaza mira i spokoja. Pevačica se odlučila da stan dekoriše tako da u njemu dominiraju roze i bela boja i priznaje da nekada pogreši u uređivanju životnog prostora.

"Sređujem ga po svom nekom raspoloženju. Nekada pogrešim, nekada je to, to", iskrena je Zlata, koja kaže da je nikada nije zanimalo da stan uredi po feng šui metodi.

Zlata je otkrila i da ne traži pomoć stručnog lica kada uređuje dom, ali da voli da prelista časopise koji se time bave.

"Često kupujem časopise za opremanje prostora u kojem živite. Kažu da je prostor u kojem živite oličenje duše. Po onom ešto vidite u mom stanu možete da zaključite da svega i svačega ima u mojoj duši", našalila se Zlata u emisiji "U poseti", čija ekipa joj je pre nekoliko godina bila u poseti.

Zlata je u ovoj emisiji pokazala i garderober u kojem se nalzi veliki broj odevnih komada, a do kojeg vode raskošne stepenice, jer se nalazi na gornjem spratu.

"Kao što dom uređujem u zavisnosti od raspoloženja, ja se tako i oblačim. Ako nosim crveno nešto, znajte da sam jako dobro raspoložena", otkrila je Petrovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja