VERICA RAKOČEVIĆ (65) OTKRILA NAJVEĆU TAJNU: Evo šta je NAJVAŽNIJE za uspeh i sreću u životu
Foto: Damir Dervišagić

Svega se plašila, a onda...

VERICA RAKOČEVIĆ (65) OTKRILA NAJVEĆU TAJNU: Evo šta je NAJVAŽNIJE za uspeh i sreću u životu

Stars -

Kreatorka Verica Rakočević otkrila je šta sve radi kako bi održala mladalački izgled, a što je najvažnije mladalački duh.

"U mladosti sam se svega plašila, ali sam odavno prestala da se bojim. Plašila sam se bolesti, aviona, da pređem ulicu, svega... Onda sam shvatila da strahovi mogu samo da vam naruše zdravlje. Sada ozbiljno vežbam, tri puta nedeljno u teretani, i šetam po Avali svakoga dana. Ne idem taksijem, nego peške. Znam ispred Veljka i po 10 koraka da budem. Mislim da je mladost u izdržljivosti i energiji, a ne u borama i ne baš mladom telu. Dokle god možete da trčite, apsolutno ste mladi", ističe Verica, koja gazi 65. godinu i izgleda savršeno.

"Brinem o svom zdravlju i o stanju duše. Živimo u materijalnom vremenu, svi hoćemo da budemo bogati, da imamo najlepše kuće, automobile i haljine, a sreća je u malim stvarima. Dovoljno je da budemo zadovoljni i kafom koju smo popili", poručuje Rakočevićeva.

Kreatorka Verica Rakočević, za razliku od mnogih javnih ličnosti, nije podržala ničiju kampanju na nedavno održanim predsedničkim izborima.

"Pratim politiku i znam za koga sam i zašto glasala, ali ja sam živela u vreme Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, pa Srbije. Moje iskustvo kaže da ljudi učestvuju u kampanjama iz ličnog interesa. Moja karijera ne traje džabe 35 godina. Nikad se nisam priklonila nijednom sistemu, a mogla sam... Zato danas svima mogu da kažem šta mislim. Nudili su mi mnogi politički angažman, ali mene to ne interesuje. Mislim da je trajanje jedini pravi pokazatelj kvaliteta, a trajanja nema ako ste vi danas uz jedne, sutra uz druge, prekosutra uz treće, objašnjava Verica i priznaje da je dugo bila materijalista.

"Mislim na fazu kada sam počela da zarađujem ogromne količine para. Bilo mi je samo važno da imam što veći stan, da bude opremljen što skupljim slikama, a sada, kada vratim film unazad, kajem se što sam se bespotrebno sekirala i jurila u potrazi za svim tim stvarima", kaže kreatorka.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track