ZAGONETNA: Goga skinula burmu, Uroš ima ljubavnicu!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica isprozivala muža na nastupu

ZAGONETNA: Goga skinula burmu, Uroš ima ljubavnicu!

Stars -

Sekulićeva se u poznatom beogradskom klubu pojavila bez venčanog prstena, a pre nego što je zapevala svoj hit poručila da je Domanović možda s nekom drugom ženom dok ona radi

Goga Sekulić vratila se iz Ciriha u Beograd bez muža i bez burme!Pevačicu smo tako solo videli na njenom nastupu u jednom popularnom gradskom klubu. Odmah nam je rekla da je došla sama i da je njen suprug Uroš Domanović ostao u Cirihu, ali u prvom trenutku nismo ništa posumnjali.

Sekulićeva je u klub došla dobro raspoložena i spremna za svirku. Kad se diskoteka napunila i ona se popela na binu, posle prve pesme ona se potpuno neočekivano obratila publici, posebno ženama.- Ajmo, mačke, stigla Goga! E sad, pozdravljam sve dame i poručujem da su žene najjače i najhrabrije. Čuvajte i pazite svoje momke. Moj muž večeras nije sa mnom, možda je s ljubavnicom dok ja radim - rekla je Goga i zapevala svoj hit „Ljubavnica“.

Decembar 2016... Pre pet meseci venčala se sa Urošem
Decembar 2016... Pre pet meseci venčala se sa Urošem

Nakon sat i po pevačica je napravila prvu pauzu i sela u separe s muškim društvom, koje joj je, koliko smo mogli da primetimo, i te kako prijalo. Pre nego što je nastavila nastup, prišli smo joj i pitali da nam objasni da li se zezala kad je rekla da Uroš ima ljubavnicu.- Drugari, kasno je za tako teške teme. Uživajte i đuskajte, vikend služi za provod - rekla nam je Goga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track