OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA: Buha, Katarina te vara s hrvatskim biznismenom!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrivamo

OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA: Buha, Katarina te vara s hrvatskim biznismenom!

Stars -

Za navodnu aferu „Grandove“ pevačice s vlasnikom kluba iz Hrvatske saznala familija Čumetovog bratanca, koji je odmah nakon toga rešio da raskine s Grujićevom

Razlog kraha dvogodišnje veze zvezde „Granda“ Katarine Grujić i njenog dečka Nemanje Buhe jeste ljubomora, ali s povodom. Kaća je već izvesno vreme u vezi sa vlasnikom noćnog kluba u Hrvatskoj, ekskluzivno saznaje Kurir.Kako naš izvor tvrdi, Kaća se neko vreme viđala sa vlasnikom kluba u Hrvatskoj kod koga je često imala nastupe. Informacija da nije verna najpre je došla do Nemanjine porodice, koja mu je to odmah prenela. Kada je Buha svoje sumnje potvrdio, razlaz je bio neizbežan.Imaju i fotke- Nemanjina porodica je veoma uticajna, ima poslovne partnere u svim zemljama bivše Jugoslavije. Igrom slučaja, oni su u prijateljskim odnosima i sa bliskim saradnicima ovog biznismena, pa je bilo neminovno da saznaju. Čak su im prosledili i Katarininu fotografiju u zagrljaju tog muškarca - kaže izvor Kurira blizak porodici Buha.- Kada su saznali za Kaćin ispad, Nemanjini roditelji su sve preneli sinu i insistirali da on raskrsti s njom. Ipak, on je lično želeo da se uveri u Kaćinu nevernost, pa ju je danima proveravao - priča izvor blizak porodici Buha.

Tim povodom, pozvali smo Grujićevu, koja je kategorički negirala ove optužbe.- Nije istina da sam varala i ne znam odakle ljudima priče da sam bila neverna. Navikla sam da mnogima budem trn u oku, pa znam da će sada svašta da izmišljaju o meni. Pa ja sam raskinula s njim i ljudski smo se pozdravili - rekla je pevačica, a na pitanje da li je i dalje u kontaktu s bivšim, rekla je:- Ne čujemo se. Rekli smo šta smo imali pre deset dana i više nema potrebe da se čujemo - završila je Kaća.Slobodan samPokušali smo da stupimo u kontakt i sa Nemanjom, ali on se nije javljao na broj poznat redakciji. Inače, Buha je pre nekoliko dana na Fejsbuku napisao status posvećen bivšoj devojci: „Ako je njega varala s tobom, varaće i tebe s nekim.“ Međutim, bratanac Ljubiše Buhe Čumeta je taj status izbrisao, a juče je na Instagram postavio sliku bivšeg predsednika Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića, a ispod je napisao: „Slobodan. Single“. Oni koji su ga pratili zbog Kaće ovim komentarom nisu bili oduševljeni.J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track