EVA RAS KRESNULA PRVO LAUŠEVIĆA PA KOJU: Čuvena glumica spavala s najboljim frajerima!
Foto: Dragan Kadić

Kraljica

EVA RAS KRESNULA PRVO LAUŠEVIĆA PA KOJU: Čuvena glumica spavala s najboljim frajerima!

Stars -

Glumica u svojoj radnoj biografiji ima krevetske scene s dvojicom najlepših kolega

- Gospođo, nismo mi valjda noćas?- Tri puta!Ovo je čuveni dijalog iz filma „Mi nismo anđeli“ kada se Nikola Kojo (i u filmu je Nikola) i Eva Ras (baba-sera) probude jedno pored drugog posle lude noći pune seksa. Nakon toga sledi Nikolin razgovor sa samim sobom u kojem zaključuje da je „sada najniže pao“.

U vreme kada su „Anđeli“ harali bioskopima, početkom devedesetih, Kojo je bio najpoželjniji srpski glumac. Imao je 25 godina, a Eva Ras je već bila zakoračila u šestu deceniju. Jeste da Nikolu na kraju filma osvaja Milena Pavlović, ali seks (triput) sa Evom je izdominirao!

Međutim, Eva Ras je pre Koje privela još jednog mačo muškarca! Šest godina pre „Anđela“ hit serija bila je „Sivi dom“, koju RTS upravo sada reprizira i u kojoj Eva glumi tetka Bojku. Sporedna uloga, pa ste je verovatno zaboravili, ali ta Bojka je kresnula Šilju, kojeg je glumio Žarko Laušević!Tiha patnja svih devojčica, devojaka i žena bivše Juge, veliki Lauš imao je seks (pa makar i pred kamerama) sa Evom! Šta da kažemo osim - svaka čast, gospođo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track