HITNA POMOĆ SPASLA NIKOLIĆEVU: Trudnoj Ani pozlilo zbog Raste!
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić

Saznajemo

HITNA POMOĆ SPASLA NIKOLIĆEVU: Trudnoj Ani pozlilo zbog Raste!

Stars -

Dođite hitno! Mojoj trudnoj prijateljici nije dobro, uplašena je - glasio je poziv koji je privatnoj klinici uputila pevačicina drugarica

Ani Nikolić pozlilo je juče kad je čula da je njen suprug Stefan Đurić Rasta učestvovao u tuči, zbog čega joj je skočio pritisak, pa je morala da interveniše Hitna pomoć!Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevačicina prijateljica je preksinoć oko 21 sat pozvala urgentno odeljenje jedne privatne klinike, dala im adresu i rekla im da hitno dođu jer je njenoj drugarici koja je u sedmom mesecu trudnoće jako loše. Naš izvor sa klinike ispričao nam je da pevačica imala veoma visok pritisak i da je to najverovatnije posledica stresa.

(KURIR TV) LINČ USRED BEOGRADA! RASTA PRETUKAO VODITELJA: Posle saslušanja, reper pušten na slobodu!

Glavobolja

- Kad je naša ekipa stigla kod Ane u stan, ona je sedela u dnevnoj sobi i društvo joj je pravila drugarica koja je i pozvala našu kliniku. Ana nam je rekla da još od popodnevnih sati oseća glavobolju, da je u sedmom mesecu trudnoće i da je zato dodatno uplašena. Odmah smo joj izmerili pritisak, koji je za njeno stanje bio izuzetno visok - 174 sa 98! Kako nam je ona sama rekla, nikada nije imala veći od 110 sa 80. Nije mi delovalo da je uspaničena, mada nam je rekla da će se sutradan javiti svom lekaru jer ne želi ništa da rizikuje zbog trudnoće - kaže sagovornik Kurira.

MAMA ANE NIKOLIĆ BESNA: Progovorila o zetu Rasti koji je PRETUKAO voditelja! Ovo niko nije OČEKIVAO

Terapija

Prema njegovim rečima, poznatoj pevačici je lekarska ekipa odmah dala lek.- Primila je injekciju „metildopa“, koja je delovala posle desetak minuta. Pritisak joj je brzo pao na 140. Za svaki slučaj, naš lekar joj je propisao i tablete „metildopa“ od 250 miligrama ako joj ponovo ne bude dobro. To je jedini lek za pritisak koji trudnice mogu da koriste - zaključio je naš izvor s klinike.

RASTI PRETI 5 GODINA ROBIJE: Anin muž ZBOG DUGOVA tukao saradnika Ivana Ivanovića! ČITAJTE U KURIRU!U toku jučerašnjeg dana više puta smo zvali Anu Nikolić, ali ona se nije javljala na svoj mobilni telefon.

Bonus video

(KURIR TV) RASTIN ADVOKAT: Do sukoba je došlo zbog duga

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track