LEKA ZAPRETIO BIVŠOJ SUPRUZI: Nina, ne privodi momke u moj stan
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Embargo

LEKA ZAPRETIO BIVŠOJ SUPRUZI: Nina, ne privodi momke u moj stan

Stars -

Glumac je ozbiljno razgovarao s voditeljkom i rekao joj šta mu najviše smeta otkako je uplovila u vezu s teniserom Filipom Krajinovićem

Branislav Lečić (61) zabranio je bivšoj ženi Nini Radulović (30) da u stan u kojem je ostala da živi sa zajedničkim sinom Lavom dovodi dečka Filipa Krajinovića (24).

Glumac se poverio jednom prijatelju, s kojim godinama deli dobro i zlo, i rekao šta ga muči otkako je njegova bivša žena uplovila u ljubavnu vezu sa šest godina mlađim teniserom.- Leka je Nini posle razvoda ostavio luksuzni stan na Senjaku, u kom su srećno živeli šest godina, ali nije očekivao da će ona tako brzo započeti vezu sa sportistom. Uprkos tome, njih dvoje su ostali u prijateljskom odnosu, naročito zbog sina. Odlično funkcionišu, često se čuju telefonom i viđaju. Prilikom poslednjeg susreta Leka i Nina su imali malo ozbiljniji razgovor. S obzirom na to da je Ninin ljubavni život pod budnim okom javnosti, on je bivšu ženu zamolio da u njegov stan ne dovodi momke - priča Lekin prijatelj.

PROGOVORIO KRAJINOVIĆ: Evo šta je 6 godina mlađi srpski teniser rekao o VEZI sa Ninom Radulović!(FOTO) ON JE ZAVEO LEKINU NINU: A ovu HRVATICU je srpski teniser voleo pre VODITELJKE(FOTO) MLAĐI OD LEKE 37 GODINA: Nina Radulović šeta TENISERA 6 godina mlađeg od nje?

On kaže da se i Radulovićeva složila s tim.- Nina nije imala ništa protiv kad joj je Leka postavio te uslove. Štaviše, i njoj to odgovara. Otkako se pomirila s teniserom, njih dvoje se ne razdvajaju, ali se bar zasad viđaju u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu - završava Lekin prijatelj.Ovim povodom pozvali smo Radulovićevu, koja nije odgovarala na naše pozive, dok je Lekin broj telefona bio nedostupan.LJ. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track