(FOTO) BIVŠA FARMERKA ZAVELA VLADU MANDIĆA: On je ŠUTNUO, patila je, a danas je našla svoju SREĆU!
Foto: Nemanja Pančić

Burne veze

(FOTO) BIVŠA FARMERKA ZAVELA VLADU MANDIĆA: On je ŠUTNUO, patila je, a danas je našla svoju SREĆU!

Stars -

Poznata srpska glumica Marija Petronijević, koja se proslavila u TV seriji "Seljaci" emitovanoj na Televiziji Pink, bila je učesnica četvrte sezone rijalitija "Farma", u kojoj se zadržala nešto više od mesec i po dana.

Ona se 47. dana našla u duelu sa Sulejmanom Haljevcem Memom, kojeg je publika zadržala i na kraju proglasila pobednikom, te je morala da spakuje stvari i napusti seosko imanje nadomak Barajava.

Marija i Vlada raskidali su i mirili se više puta, međutim, do definitivnog razlaza je došlo 2013. godine, kada je svako nastavio svojim putem.

ZAVELA POLA ESTRADE: Na Farmi bila ZGODNIJA OD STANIJE, a onda se povukla iz javnosti!

Pisalo se da je utučena tada utehu nalazila kod svojih najbližih u rodnom selu blizu Prokuplja, a Vlada je brzo završio u zagrljaju devojke Jasmine, sa kojom sada čeka drugo zajedničko dete.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Ipak, čini se da je nakon više godina patnje Marija konačno uspela da prošlost ostavi iza sebe i nastavi dalje, budući da danas blista i izgleda nikad bolje.

Da je srećna i ispunjena primetili su i svi njeni prijatelji na društvenim mrežama, koji je redovno obasipaju komplimentima na račun njenog sjajnog izgleda.

Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zvezda društvenih mreža: 10 razloga zašto pratimo Anastasiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track