MARIJA ŠERIFOVIĆ ISPROZIVALA ŠOU: Zvezde Granda nemaju zvezdu!
Foto: Zorana Jevtić

Surova

MARIJA ŠERIFOVIĆ ISPROZIVALA ŠOU: Zvezde Granda nemaju zvezdu!

Stars -

Evrovizijska pobednica, razočarana takmičarima, rekla da već 13 godina niko nije postao slavan

Marija Šerifović, članica žirija „Zvezde Granda“ oplela je po svim pevačima koji su došli iz tog takmičenja, rekavši da niko od njih nije zvezda!- Dajte mi jednu zvezdu od 2003! Ko je?! - pitala je Šerifovićka, nezadovoljna predstavljanjem takmičara

I direktor isto misli... Saša podržao Marijin stav
I direktor isto misli... Saša podržao Marijin stav

Jelena Karleuša ipak smatra da mladi pevači „Granda“ razvaljuju po klubovima, no Marija je i tu odmah reagovala.- Ali to nije zvezda! Za 300 ljudi može da peva ko hoće! Prava zvezda se u „Zvezdama Granda“ još nije ni pojavila! Dobri, kvalitetni pevači, koji jako dobro žive i rade od tog svog posla koji im je omogućila „Grand produkcija“ postoje i nema tu zbora nikakvog! - završila je Šerifovićka.

Možda od nje nešto bude... Aleksandra Prijović
Možda od nje nešto bude... Aleksandra Prijović

Na iznenađenje svih, direktor „Granda“ Saša Popović se složio s Marijom. Ipak, kao kontraargument iz rukava izvukao svoju uzdanicu Aleksandru Prijović.- Evo ti sad Prijovićka, koja je ispadala iz takmičenja, pa se vraćala, pa prva pesma ne valja, pa druga. Možda bude sad nešto od nje. Ja se sa Marijom potpuno slažem. Zvezda je, zaista je zvezda, ona koja može da napuni dva, recimo, Sava centra, jednu Arenu - rekao je Popović.J. C. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI ZASLUŽENO SEDI U ŽIRIJU? Poslušajte kako Karleuša peva pesmu Marije Šerifović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track