UPOZNALA GROFA PREKO INTERNETA, UDALA SE I NAPUSTILA SRBIJU Ovako danas izgleda Lidija!
Foto: Printskrin/Jutjub

Nekad i sad

UPOZNALA GROFA PREKO INTERNETA, UDALA SE I NAPUSTILA SRBIJU Ovako danas izgleda Lidija!

Stars -

Lidija Skrinjik-Arćeri bila je zaštitno lice "Granda". Vodila je emisiju "Grand Parada", a onda se udala za grofa i povukla se sa malih ekrana.

S prvim mužem ima dvoje dece, ćerku Dariju (27) i sina Matiju (18). Međutim, u jednom trenutku se zaljubila, a ljubav je otpočela preko interneta.

"U jednom trenutku shvatila sam da ću potpuno zaboraviti jezik koji sam godinama učila. Pošto sam imala kompjuter, palo mi je na pamet da na internetu pronađem ljude sa kojim ću moći da razgovaram na italijanskom", rekla je tada Lidija.

"Bila sam vrlo oprezna, strogo sam filtrilala društvo s kojim sam se dopisivala. Četovali smo sedam-osam meseci, videli smo se samo preko veb-kamere, ali oboje smo poželeli i da se upoznamo. Dva ili tri puta smo se dogovarali da on dođe u Beograd, a onda bi nekoliko dana pred susret nestajao. Bio bi nedostupan, a nije ga bilo ni na četu. I posle nekoliko dana stvarno bi se javio. Kasnije sam saznala da se plaši aviona, a i imao je razne predrasude o našoj zemlji. Mnogo se loše pisalo o Srbiji svih onih prethodnih godina. Mislio je da mi ovde pljačkamo ljude na ulici, da im skidamo garderobu čim pređu granicu…Ali treći put je stvarno došao. Otvorila su se aerodromska vrata i pojavio se naočit Italijan, visok čak 195 cm", kaže Lidija i dodaje:

"Zaljubili smo se oboje. Nakon toga stalno je dolazio. Prijatelji me zezaju: „Prvo nisi mogla da ga namamiš, a sad ne možeš da ga se otarasiš“. On je isto razveden, ima sina Simona. Klinci nam se super slažu. Sad idemo zajedno na more, a od jeseni smo se dogovorili da on dođe u Srbiju. Probaće ovde da preseli svoj posao."Lidija sa suprugom Đanluiđijem Arćerijem živi u Italiji.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

(Puls)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OTPORNE NA VREME

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja