PALA KRV! FOLKERKE SE ŽESTOKO OBRAČUNALE! Potukle se Mira Škorić i Vesna Rivas!
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Šokantno

PALA KRV! FOLKERKE SE ŽESTOKO OBRAČUNALE! Potukle se Mira Škorić i Vesna Rivas!

Stars -

Ta kaubojka me je na kvarno udarila otpozadi i počupala me! Poludela sam i svom snagom je udarila šakom u čelo. Trojica su me držala da je ne ubijem, tvrdi Rivasova

Folkerke Vesna Rivas i Mira Škorić žestoko su se potukle! Incident je započela Škorićka tako što je u jednom intervjuu rekla da Rivasova ima noge debele kao balvani i da ne ume da peva, već da riče.A kad su se njih dve srele u studiju Gorana Ratkovića Raleta, bivšeg dečka Indire Radić, izbio je kurcšlus!Prebledela kao krpa- Iz Crne Gore sam otišla pravo kod Raleta u studio, gde je već bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: „Je l‘ to ona lajava pevačica?“ Odbrusila sam joj: „Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe.“ Pošto nisam htela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je na kvarno udarila otpozadi, počupala me za šiške i kosu! Poludela sam! Cimnula sam se i svom snagom je udarila šakom u čelo! Prebledala je kao krpa! - ispričala je Rivasova u „Parovima“.

Pevačica tvrdi da su krvoproliće sprečili pevač Šeki Turković i kompozitori Goran Ratković i Pera Sokanović.- Sva trojica su izleteli iz studija i stegli me tako jako da nisam mogla da mrdnem, 15 minuta je to trajalo. Pao mi je mrak na oči. Samo što su popustili, ja sam opet krenula na nju, a oni na mene. Smirivali su me i rekli da je najbolje da odem. Sa mnom su bili i moji kučići, a kad ih je Mira videla, htela je štiklama da ih gazi! To me je tek razljutilo. Poslušala sam svoje prijatelje i otišla - ispričala je Vesna i predložila da se pozovu svedoci događaja.

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Svedok potvrdio tuču

Dobar posao Vlasnici „Granda“ imali predlogBRENA I SAŠA IM NUDILI BOKS MEČSaša Popović i Lepa Brena oduvek su imali njuh za posao, pa su posle tuče ponudili Vesni i Miri da im organizuju boks meč, a da pobednik dobije tadašnjih 100.000 maraka!- Popović, Brena, Adžem (bivši muž „modelsice“ Nevene Adžemović) sastali su se kod Raleta u studiju i napravili kladionicu. Pitali su se ko bi pobedio kad bi napravili boks meč između mene i Mire. Ali to nije sve. Brena i Saša su imali ideju da naprave pravi meč, ali stvarno! U ringu bi pevale „Zvezde Granda“, a nagrada bi bila 100.000 tadašnjih maraka. Ja nisam pristala. Nisam želela da me majka i sin gledaju dok se bijem u ringu - tvrdi Vesna.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track