RANI RADOVI JELISAVETE ORAŠANIN: Georgiev je probio, Teo je ženi!
Foto: Printscreen, Dragan Kadić

Otkrivamo

RANI RADOVI JELISAVETE ORAŠANIN: Georgiev je probio, Teo je ženi!

Stars -

Glumica igrala u Barbinom spotu „Nisam ljubomoran“, a kasnije joj on glumio dečka u „Vojnoj akademiji“. Vlado je divan, izjavila je buduća mlada

Jelisaveta Orašanin poslednjih dana u centru je pažnje zbog udaje za košarkaša Miloša Teodosića, a nekada davno popularnost je pokušala da stekne uz pevača Vladu Georgieva.

Tri sekunde... Sedamnaestogodišnja Jelisaveta u Vladovom videu za hit iz 2005. „Nisam ljubomoran“
Tri sekunde... Sedamnaestogodišnja Jelisaveta u Vladovom videu za hit iz 2005. „Nisam ljubomoran“

Dugonoga glumica je imala, malo je reći manju ulogu u Barbinom spotu „Nisam ljubomoran“, koji je prepun zgodnih cica, kao i većina njegovih video-klipova.- Poenta spota je da sve bude veselo, a uz plažu i trsku šta drugo ide nego lepe devojke. U spotu će se pojaviti skoro dve stotine devojaka - rekao je tada muzičar.Međutim, malo ko je prepoznao Jelisavetu u tom videu, jer se pojavljuje bukvalno na tri sekunde. Jelisaveta je te 2005, kad je Georgiev na Adi Ciganliji snimao „Nisam ljubomoran“, imala samo 17 godina. Deceniju kasnije Barbi i Jeci putevi su se ponovo ukrstili na snimanju „Vojne akademije“. On je glumio sebe, poznatog pevača, koji je u vezi s njom, mladom kadetkinjom.- Da mi je neko rekao da ću glumiti s Vladom, ne bih mu verovala. On je divan, odličan je partner - rekla je Orašaninova za Adrija medija TV.Zvali smo glumicu kako bismo zajedno evocirali uspomene na snimanje spota, ali i da bismo je pitali da li će zvati Georgieva na svadbu s Teom u junu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Kuma Mica
Kuma Mica

IzabraliSRĐAN I MILICA KUMUJUDo 25. juna, kada će Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić reći jedno drugom „da“, ostalo je malo više od mesec dana, ali skoro sve je spremno.Prostor za svadbu je već bukiran, muzičari pozvani, a i oni najvažniji pored mladenaca, svedoci. Miloš je za venčanog kuma izabrao Srđana Uroševića, vlasnika balona za mali fudbal, dok je Jelisaveta odavno pozvala svoju najbolju prijateljicu Milicu Opačić, modnu dizajnerku.

Kum Srki
Kum Srki

M. Crnogorac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JELISAVETA ORAŠANIN UZELA GITARU U RUKE: Evo kako je otpevala čuvenu Bajaginu pesmu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track