JUŽNI VETAR SE UDRUŽIO PROTIV KARLEUŠE: JK zna samo da URLA i UDARA se po glavi!
Foto: Zorana Jevtić

Objavili joj rat

JUŽNI VETAR SE UDRUŽIO PROTIV KARLEUŠE: JK zna samo da URLA i UDARA se po glavi!

Stars -

Sinan Sakić, Mile Kitić, Kemal Malovčić i Šemsa Suljaković žestoko uzvratili pevačici, koja ih mesecima vređa u „Zvezdama Granda“. Jedino Dragana Mirković nije htela da se kači s „malom od skandala“

Jelena Karleuša navukla je na sebe gnev najvećih zvezda megapopularnog Južnog vetra, za koje je rekla da su džiberi, seljoberi i šund muzičari! Želeći da bude zanimljivi sudija u „Zvezdama Granda“, „mala od skandala“ svesno je vređala svoje kolege, iako je s nekima od njih veoma bliska.- Kada već pevaš ove seljoberske pesme, onda ih barem zakivaj kako one treba da se pevaju, a ne ovako da mjaučeš. Ili rokaj kao Šemsa, ili ne biraj Šemsine pesme! Ovako, to je bilo mlako, a gluva nisi - rekla je JK u jednoj epizodi takmičenja, a kad su je Aca Lukas i Snežana Ðurišić opomenuli da pripazi šta priča, počela je još žešće da vređa:- Pesme Južnog vetra su džiberske, šund! Ako valjaju kao što kažete, zašto ih nema na nacionalnoj televiziji? To su pesme iz prošlog veka. Vi koji ih pevate nikad nećete biti zvezde!

Najveće hitove Južnog vetra, za koje diva kaže da su džiberske i šund, otpevala je čuvena petorka - Dragana Mirković, Sinan Sakić, Šemsa Suljaković, Kemal Malovčić i Mile Kitić. Prva od njih koja je reagovala na Jelenine uvrede bila je Šemsa, koja je otkrila da je imala priliku da sluša Karleušu kako na nastupima peva njene hitove.- Njen komentar je bio u najmanju ruku neukusan i neznalački. Slušala sam je u Nemačkoj kad je pevala moju pesmu „Što me pitaš“ i šta da joj kažem, osim da napomenem da u celoj Srbiji publika luduje za tim, kako je rekla, jadom, pa tako i za mojim pesmama - rekla je Šemsa, dok je Kemal Jeleni uzvratio istom merom:- Ona je dvorska luda u „Grandu“, i to klasična! Begovi i age su uvek imali dvorske lude koje, kada dođu gosti, skaču, udaraju se po glavi, rukama, nogama, urlaju... E to je Karleuša! Samo služi da zabavlja ljude, i ništa više!

Kurir je već pisao da su fanovi Južnog vetra napali Jelenu u avionu u kojem je bio i Sinan Sakić. Pitali smo Sinana kako je došlo do rasprave između njih dvoje.- Ispala je priča kako sam je ja napao u avionu. Bio sam u avionu, spavao sam i ona me uhvati za rame. Zapitao sam se šta je s ovom ženom, da li je normalna! Rekao sam joj: „Znači, tvoj brat je džiber i seljober?“ Odgovorila je da nije mislila na mene kad je vređala muziku Južnog vetra. Ma jok i nije! Južni vetar je prošla muzika, a šta pevaš ti, sestro? Što ti pevaš džibersku i seljobersku muziku, alo?! - rekao je Sinan za Kurir Stars, a Mile Kitić nam je kratko poručio da je ubeđen kako je Karleuša sve to planski uradila:- Pa ona to namerno radi i govori, da bi pravila veći šou. Posle se izvadila i rekla da je to džiberska muzika ako je neko drugi peva. Ako pevaju Šemsa ili Šerif, onda nije?!Jedina koja nije htela javno da se prepucava sa JK jeste Dragana Mirković, koja se s njom druži 20 godina. Luče iz Kasidola poslednjih dana zaokupljena je privatnim problemima, jer je njen muž Toni Bijelić imao operaciju, i zbog toga ne daje izjave za medije.

Osnivač Južnog vetraOBJAVIO KAKO JK PEVA SINANOV HIT!Mile Bas, osnivač i glavni kompozitor Južnog vetra, nije hteo da odgovara na Karleušine uvrede, ali je na svoj Jutjub kanal postavio snimak na kojem ona uživo peva Sinanovu pesmu „Otkad sam se rodio“ u klubu u inostranstvu!

OVAKO JELENA VREĐA KOLEGE- Pesme Južnog vetra su džiberske i šund!- To je seljoberska muzika!- Te pesme su iz prošlog veka!- Ko peva takvu muziku, nikada neće biti zvezda!- Muzika Južnog vetra je zabranjena na nacionalnoj televiziji!

Uzbudljive vesti sa srpske estradne scene čitajte svake srede u Starsu, najtiražnijem magazinu o poznatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track