OTIŠLE POD NOŽ I PROŠLE PAKAO: Ove naše DIVE su se silno POKAJALE kad su ugradile SILIKONE!
Foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva, Dragan Kadić

Patnja zbog lepote

OTIŠLE POD NOŽ I PROŠLE PAKAO: Ove naše DIVE su se silno POKAJALE kad su ugradile SILIKONE!

Stars -

Na našoj estradi mnoge pevačice su se odlučile na estetske operacije i korekciju svojih tela.

Neke su pretrpele užasne bolove, druge su morale hitno na operacijski sto zbog deformiteta i progovorile su o tome.

Svetlana Ceca RažnatovićCeca je morala da zameni silikone u grudima zbog zdravstvenih problema. Osećala je jake bolove u kičmi, pa se odlučila na ovaj korak ne bi li sebi olakšala život.

"To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem", rekla je svojevremeno i dodala da ju je operisao ugledan brazilski doktor.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Vesna Vukelić VendiPevačica i rijaliti zvezda je priznala svojevremeno da je ugrađivanje silikona bila njena velika greška, a zbog odlaganja da ih sredi, dovela je svoj život u opasnost. Kako je priznala pre desetak godina, implantate je poželela zbog slikanja za jedan popularan muški magazin.

Vesna Vukelić Vendi
Vesna Vukelić Vendi

Dajana Tripunović

Nekadašnja misica je pre par godina priznala da joj se silikon u grudima oštetio u trudnoći, pa je hitno morala na operaciju. Za dlaku je izbegla ozbiljne komplikacije.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić
Ovako su izgledale naše najveće zvezde PRE NEGO ŠTO SU UGRADILE SILIKONE

Jelena KarleušaČlanica žirija "Zvezda Granda" otvoreno je pričala o deformitetu silikona u grudima, zbog čega je bila primorana da ponovo poseti hirurga. Odlagala je operaciju što je više mogla, a oporavak je trajao par nedelja, usled čega je morala da odloži sve poslovne obaveze.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Bojana Rajić

Kako je shvatila da je preterala sa silikonima u usnama, odlučila se da ih izvadi, a korigovanje je teško pretrpela.- Mislim da bi manje bolelo da su mi bubreg naživo vadili! Pokajala sam se što sam ih ikada i stavljala. Iako sam radila operaciju pod lokalnom anestezijom, bol je bilo nemoguće izbeć - rekla je.

Fot Damir Dervišagić
Fot Damir Dervišagić

Goga Sekulić

Pevačica je imala nekoliko korekcija od 2003. godine, kada je prvi put ugradila implantate u grudima, a nedavno je priznala da razmišlja da izvadi silikone jer ima zdravstvenih problema. Kako je istakla, kičma ne može da joj izdrži toliki teret.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Marina ViskovićNapravila sam grešku kad sam stavila silikone u usne, deformisale su se, i sada je vrlo vidljivo da sam ih izvadila. Imala sam dve operacije, prezadovoljna sam. Moram da priznam da je bilo jako bolno, prošle godine sam ih izvadila posle mora - navela je Marina.

Foto Nebojša Mandić
Foto Nebojša Mandić

Soraja Vučelić

Velike grudi i pune usne Soraju Vučelić bi mogle da koštaju zdravlja, zbog čega je odlučila da se obrati lekarima. Lekari su Soraji objasnili da je preterala sa implantatima i da joj savetuju da ih smanji, što je ona i učinila u jednoj beogradskoj privatnoj klinici.

Foto Instagram/Facebook
Foto Instagram/Facebook

Epk/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track