SINAN SAKIĆ PREŽIVEO PAKAO: Izbegao smrt na Tajlandu! Napalo ga pravo ČUDOVIŠTE!
Foto: Damir Dervišagić

Neverovatno!

SINAN SAKIĆ PREŽIVEO PAKAO: Izbegao smrt na Tajlandu! Napalo ga pravo ČUDOVIŠTE!

Stars -

Da zimsko bekstvo iz Srbije u toplije krajeve može biti i opasno po život, osetio je na svojoj koži Sinan Sakić, koji je u januaru prilikom odmora u Tajlandu preživeo napad krokodila!

Legendarni pevač odlučio je da sebe i suprugu Sabinu posle novogodišnjih praznika, tokom kojih je imao mnogo nastupa, časti putovanjem u tropski raj. Međutim, od početka ništa nije išlo kako su planirali.

Odmah po dolasku na jug Tajlanda shvatili su da su samo nekoliko dana pre taj kraj pogodile jake tropske oluje, te da je veći deo regiona manje ili više poplavljen.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Pošto na velikom broju plaža nije bilo kupanja, dane su provodili u šetnji. Jednoga dana Sabinu je zabolela glava i Sinan je krenuo sam u obilazak grada. Tako je došao i do jednog parka sa jezerom, i seo da se odmori. Odjednom, video je kako mu grupa ljudi udaljena pedesetak metara maše i viče nešto. Pošto u Tajlandu poslednjih godina ima dosta turista iz naših krajeva, mislio je da su ga prepoznali i da ga pozdravljaju, pa je njima počeo da maše", rekao je izvor blizak pevaču o incidentu u kojem je umalo izgubio život, i nastavio dramatičnu priču:

"U tom trenutku čuo je kako nešto šušti pored njega, okrenuo se i susreo sa jednim od najstrašnijih prizora u životu. Na samo nekoliko metara od Sinana stajao je najveći krokodil kojeg je ikada video. Pravo čudovište! Imao je bar pet metara dužine. Noge su mu se odsekle u trenutku i mislio je da je sa njim gotovo. Ali kad je krenuo ka njemu, kao da je dobio neku čudnu snagu, u tri skoka se uspeo na džip koji se našao u blizini, dok je krokodil umesto njegove noge zagrizao gumu od vozila. Ugriz je bio toliko jak da se guma izbušila. Ko zna šta bi sa njim bilo da se džip nije našao u blizini", prepričao je prijatelj, a dodatno pojašnjenje dao je Sinan i rekao da vozilo ipak nije bilo tu slučajno.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Ispostavilo se da su krokodili, nijh više od deset, pobegli iz zoološkog vrta tokom poplava i da džip pripada vatrogascima koji su krenuli da pomognu da se ove strašne životinje nađu. Ubrzo su i oni stigli, ali je krokodil pobegao kada je video veliki broj ljudi. Rekli su mi da imam sreće jer je bio mnogo gladan, čim je došao do mene", pojasnio je Sakić, koji će ipak ponovo posetiti ovu tropsku zemlju.

"Pa šta ako me je napao? Kolike su šanse da se ponovi to? Mislim da sam sudbinski odužio dug i da sad mogu samo lepe stvari da doživim tamo. Čak razmišljam da, ako mi obaveze dozvole, odem tamo i pre koncerta na Tašu 3. juna i snimim i jedan spot. Ali o tom - potom", zaključio je pevač, koji će se peti put družiti sa publikom za četiri nedelje, a za njegov koncert vlada ogromno interesovanje jer je od poslednjeg spektakla prošlo osam godina.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo/F.J.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KROKODIL JE POKUŠAO DA IM UKRADE RIBU: A onda je dobio preko njuške! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track