MISTERIJA: Šest meseci od smrti pevačice Glorije Sangare, javio se muž Stefan!
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Čudno

MISTERIJA: Šest meseci od smrti pevačice Glorije Sangare, javio se muž Stefan!

Stars -

Čituljom u novinama na dan kada se navršilo pola godine otkako je na Floridi pronađena mrtva pevačica grupe Flejm oglasio se njen navodni suprug, iako je u vreme smrti o Gloriji pričao njen dečko

Juče se navršilo pola godine otkako je pevačica Glorija Sangare umrla. U znak sećanja, čitulju za jedne dnevne novine dao je izvesni Stefan, koji se potpisao kao njen suprug iako pokojna Glorija nije pričala da se udala!- Ako ti jave: umrla sam, ne veruj, to ne umem. Lažu kad kažu da vreme leči sve. Ni posle šest meseci bol ništa manji nije, ali je ljubav sve veća i veća. Voli te tvoj suprug Stefan - bile su reči koje je on napisao u toj čitulji.

Ono što je pokrenulo lavinu pitanja i misteriju jeste koji je Stefan u pitanju, s obzirom na to da se nakon pevačicine smrti u javnosti oglasio Branko Teodorović, fitnes instruktor s kojim je Glorija navodno bila u vezi.

- Nas dvoje smo bili bliski, ali smo to čuvali od sveta. Među poslednjim porukama koje mi je poslala rekla je da želi da ljudi znaju za našu vezu. Evo, ja ću sada ispoštovati njenu poslednju želju. Hoću da kažem celom svetu da smo Glorija i ja bili emotivni partneri - rekao je Teodorović za Kurir u novembru 2016, kada je nekadašnja pevačica grupe Flejm pronađena mrtva na Floridi.U početku se spekulisalo da je reč o samoubistvu i da se nesrećna Glorija predozirala lekovima u svom stanu, a onda se na Fejsbuku oglasio njen brat Andrej, koji je rekao da je smrt posledica srčanog udara. Kurir je tokom jučerašnjeg dana pokušao da stupi u kontakt s pevačicinim dečkom Brankom, ali on nije odgovarao na naše poruke.Glorija Sangare trebalo je da 8. maja napuni 38 godina.J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track