SINAN SAKIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O SINU KOJI JE UBIO DRUGA: Ispalili su mu 4 METKA u leđa, a onda...
Foto: Printscreen

Jednom samo posetio sina u zatvoru

SINAN SAKIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O SINU KOJI JE UBIO DRUGA: Ispalili su mu 4 METKA u leđa, a onda...

Stars -

Sinan Sakić, legenda narodne muzike, u potresnoj ispovesti ispričao je kako mu je sin ubio najboljeg druga.

Sinan je rekao da je njegov sin pucao pošto su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga i samo mu je jednom otišao u posetu.

"Dete je izlazio iz auta i njemu su četiri metka pucana u leđa. A to nikada niko nije pomenuo u životu. ne branim nikoga. I danas dan, narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete ja sam voelo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda", počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Dete je izlazilo iz auta i četiri metka upucano mu je u leđa. On je pucao i to se desilo. Ali to niko nikada nije pomenuo u životu, Da ti kažem, ne branim ja ništa od toga. Ne branim, nego mi žao obojice. Šta da kažem, ajde?"sa suzama u očima ispričao je Sinan.

Sakić je u trenutku tragedije bio na koncertu u Švajcarskoj.

"Javio mi je jedan moj drug. Kaže "brate, znaš da je Ćela ubio Drajinog…” Šta kažeš?! Kako? On je tako uradio i on je u bolnici, ima četiri metka u leđima". Počeo ja da plačem, je.em ti koncert i je.em ti sve! Nema tu, profesionalac si. Ja pevam, smejem se. Siđem dole, plačem ko malo dete. Kažu “pa šta sad, svi su krivi i njega su pokušali da ubiju". Nikad to niko nije ispričao, nikad" , rekao je Sinan.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Sinan je samo jednom otišao sinu u posetu u zatvor.

"Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog. Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: “Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo, ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti. I majka ga samo jednom posetila. Ni majka ga nije nikad volela", ispričao je za “Goli život” Sakić, čiji sin bi uskoro trebalo da izađe na slobodu.

"Niko nije osudio čoveka koji je pucao u njega, tri metka i četvrti iza leđa", ogorčen je Sinan.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO, FOTO) ČITAOCI KURIRA JAVLJAJU: 14-godišnjak uzeo MAMIN MERCEDES pa divljao po ZEMUNU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja