JEDVA ZADRŽALA SUZE: Tanja Savić prvi put progovorila o gubitku deteta!
Foto: Printskrin

Dugo ga je iščekivala

JEDVA ZADRŽALA SUZE: Tanja Savić prvi put progovorila o gubitku deteta!

Stars -

Pevačica Tanja Savić prošla je kroz teške trenutke, nakon što je izgubila bebu koju je dugo želela. Došla je iz daleke Australije i otvorila dušu.

Tanja već dugo mašta da dobije treće dete, pa ju je veoma obradovala informacija da je u blagoslovenom stanju. Ipak, sreća nije dugo trajala - pevačica je imala spontani pobačaj.

"Ne bih sad da pravim veliku pompu oko toga. Živ sam čovek, živ čovek svašta preživi. Mislim da je najbitnije da ostanete normalni i pribrani u svakom trenutku, bilo da je pozitivan ili negativan. Ja se uvek trudim da budem pozitivna", izjavila je Tanja.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Nakon što je sa članovima porodice stigla u Beograd, odmah se vratila radnim obavezama.

"Bilo je, zaista, divno i baš sam se odmorila. Čim sam došla u Beograd, to je haos - posao, kuća...", rekla je Tanja i dodala da je ponosna na svoje sinove Maksima i Đorđa, koji perfektno govore i engleski i srpski jezik, budući da se školuju u jednoj inostranoj obrazovnoj ustanovi.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Nakon što je pohvalila svoje sinove, folk pevačica izrazila je žaljenje zbog toga što ona u najranijem detinjstvu nije imala adekvatne uslove za školovanje.

"Meni je žao što ja nisam baš, kao mala, imala takve uslove da učim engleski, pa sam učila skoro. Sad uz decu učim i završavam. Puno razumem, ali da progovorim, to mi teško ide", priznala je Tanja u emisiji "Premijera".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Jedan par je nakon usvajanja dobio i svoje dete: Neverovatne priče o proširenju porodice u svetu poznatih (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track