TINA IVANOVIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU: Pevačica se sudarila sa komšijom!
Foto: Printskrin

Maler!

TINA IVANOVIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU: Pevačica se sudarila sa komšijom!

Stars -

Lep i sunčan dan poznata folk pevačica Tina Ivanović poželela je da iskoristi na najbolji mogući način - za popodnevnu vožnju gradom sa prijateljicama, međutim, svi planovi brzo su joj pali u vodu.

Nakon što je sela za volan, pevačica je doživela peh - nije dobro procenila razdaljinu prilikom isparkiravanja, pa je udarila u zadnji deo automobila svog prvog komšije!

"Baš je mala razdaljina bila, a mislila je da će uspeti da istera auto bez problema, međutim, prešla se. Udarila ga je otpozadi i oštetila mu zadnji deo, baš se iznervirala. Odmah je izletela napolje kako bi procenila štetu i dogovorila se oko plaćanja", otkrio je izvor blizak pevačici, a sama Tina je otkrila detalje.

(FOTO) OVO NIKAD NISTE VIDELI: Evo kako izgleda luksuzni dom Tine Ivanović snimljen iz drona!

"Ne brinite ništa, sve je u najboljem redu. Eto, žene vozači (smeh)! Nisam dobro procenila razdaljinu, pa sam malo čuknula komšijin auto, ali ništa strašno. Odmah sam ga pozvala i nadoknadila štetu, sve je okej", rekla je pevačica i dodala da se, posle ovog udesa, vratila u svoj automobil koji nije pretrpeo veću štetu od ogrebotine i uputila se na sastanak sa prijateljicama.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track