ZORAN MARJANOVIĆ ISKRENO: Između Jelene i mene nije bilo problema! Nisam spreman da se bavim muzikom
Foto: Printscreen/Happy

Suprug ubijene pevačice

ZORAN MARJANOVIĆ ISKRENO: Između Jelene i mene nije bilo problema! Nisam spreman da se bavim muzikom

Stars -

BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović rekao je u kakvom je odnosu bio sa tragično nastradalom suprugom i otkrio kako su protekli poslednji dani njenog života. Zoran je otvorio dušu i priznao da još nije spreman da se ozbiljnije bavi muzikom.

Na pitanje koje većinu zanima, a odnosi se na to u kakvim je odnosima bio sa Jelenom, Zoran kaže da nikakvih problema nije bilo.

"Novine su pisale šta god im je palo na pamet", rekao je Zoran gostujući na "Happy" televiziji, a na pitanje novinara Milomira Marića kako komentariše pojavljivanje izvesne Rade iz Beča kojoj je navodno slao erotske poruke, suprug ubijene pevačice, kaže:

"Ona je meni slala poruke...Ja sam skoro saznao da je ona registrovana prostituka i plaćali su je da bude paravan. Izjavljivala je kako moju majku treba spaliti na groblju. Ja sam je jurio i po ulici. Nikada je nisam video", priznaje Zoran.

Zoran je Jeleni pomagao u karijeri, ali pošto su "rane još sveže", kaže da još uvek nije spreman da se u potpunosti vrati muzici.

"Muzika je na "stend baju". Dosta je snage potrebno, pogotovu za tu njenu poslednju pesmu koju je otpevala, noć pre nego što se to desilo...", priznao je Zoran i nastavio:

"Želeo sam Jelenu da vratim na scenu jer je to bila njena želja od malih nogu, sa poslednje tri pesme koje sam uradio. Voleli su je jer je bila jedan od najmlađih pevača u začetku "Granda", rekao je Zoran .

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Na pitanje novinara gde je Jelena nastupala u noći ubistva, Zoran kaže da se Jelena tek vratila na scenu.

"To je sve bilo sveže, tek se vratila na scenu, mnogi je još nisu ni primetili. Pevala je u Filmskom gradu, u Skadarliji. Nekada sam išao, nekada nisam", dodao je on.

Marjanović je još jednom ponovio kako muzika sada nije glavna okupacija u njegovom životu, već da se posvetio detetu.

"Fokus sam stavio na dete, na čekanje hvatanja zločinca", kaže Zoran.

"Dete i njeno sazrevanje je na prvom mestu. Pravda da se dočeka, da taj zlikovac bude priveden pravdi. Iživljavanje medijsko koje je moja porodica podnela do sada...I to što su nas optuživali za ubistvo, to su bili kontradiktorni naslovi, to je bilo strašno", zaključio je na kraju Zoran.

PREBOLEO JECU: Zoran Marjanović ima novu devojku, a ona je ISTA JELENA

SCENA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA Ovo je kolac koji je UBICA Jelene Marjanović ostavio na mestu zločina?!

UČESNICA PAROVA PROGANJA MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Hoću SEKS sa tobom, uzmi me celu

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track