HIT FOTKE: Ovako su poznati izgledali na kraju srednje škole
Foto: Instagram, Damir Dervišagić

VIP maturanti

HIT FOTKE: Ovako su poznati izgledali na kraju srednje škole

Stars -

Brojne javne ličnosti i danas se s emocijama sećaju maturskog bala

Oni su danas slavni i uspešni, a nekada su izgledali sasvim obično, baš kao i njihovi vršnjaci. Bez profesionalnih šminkera i stilista koji danas vode računa o njihovom izgledu naše javne ličnosti kao maturante teško da bismo prepoznali. Neki od njih se nisu stideli da s nama podele svoje fotografije s maturske večeri i prepričaju nam utiske iz srednje škole. Oni se s jakim emocijama prisećaju tih dana kad su sanjali da će postati ono što su danas.

Željko Samardžić 1974. godine i danas
Željko Samardžić 1974. godine i danas

Suprugu sam zaprosio na maturi Srednju školu sam završio 1974. godine. Na mojoj maturskoj večeri bilo je divno. Rado je se setim. Uživao sam s prijateljima. Zanimljivo je to što sam pevao na mnogo matura, pa i na svojoj. Mnogo lepih uspomena me veže za taj period. Ja sam i suprugu Maju zaprosio na maturi. Ali ne na mojoj već na njenoj.

Saša Popović 1973. godine i danas
Saša Popović 1973. godine i danas

Školovao se za muzičara Direktor „Grand produkcije“ spada u red onih koji su imali sreću da rade posao za koji su se školovali. Popović je još od malih nogu želeo da postane muzičar, pa je najpre završio nižu, a onda i srednju muzičku školu 1973, što mu je kasnije mnogo značilo u karijeri.

Ceca 1991. godine i danas
Ceca 1991. godine i danas

Žao mi je što nemam fakultet U svet šou-biznisa ušla sam vrlo mlada. Imala sam 14 godina. Uporedo sam završavala srednju školu, maturirala sam 1991. godine. Fakultet je, nažalost, izostao. Sve mlade pevače bih savetovala da nikada ne ostavljaju školu jer to ne može da im koči karijeru. Neka završavaju fakultete, a uporedo neka se bave muzikom. Sve može da se postigne.

Lepa Brena 1979. godine i danas
Lepa Brena 1979. godine i danas

Bila sam odličan đak Volela sam školu, bila sam odličan đak u osnovnoj, nije mi bilo teško da učim. I u srednjoj školi sam dobro učila. Završila sam je 1979. Imala sam želju da završim i fakultet, ali mi se to nije ostvarilo. Upisala sam turizam na prirodno-matematičkom fakultetu, ali nisam imala sredstava da se školujem.

Vesna Dedić 1986. godine i danas
Vesna Dedić 1986. godine i danas

Šminkale smo se na hodniku Bila sam gimnazijalac tadašnjeg Titograda. Bio je maj 1986. Maturu smo proslavili na Plavim horizontima u Tivtu. Bilo je božanstveno. Šminkale smo se na stepenicama hotela. Izuzetna generacija.

Ognjen Amidžić 1994. godine i danas
Ognjen Amidžić 1994. godine i danas

Završio gimnaziju Ognjen Amidžić završio je gimnaziju u Šapcu 1994. godine. Upisao je studije istorije, na kojima je stigao do samog kraja, mada još uvek nije diplomirao.

EKIPA KURIRA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Najveće transformacije na estradi: 3 slavne pevačice koje su se najviše promenile od početka karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track