ACA LUKAS ŠOKIRAO: Napustio sam srednju školu
Foto: Dragan Kadić

BATALIO KNJIGU

ACA LUKAS ŠOKIRAO: Napustio sam srednju školu

Stars -

Popularni pevač priznao da se u trećem razredu ispisao iz građevinske škole, ali da se zbog toga ne kaje

Aca Lukas priznaje da je odustao od srednje škole zbog pevačke karijere!

Jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu ističe da nikada nije zažalio zbog te svoje odluke, jer je ostvario životni cilj. Postao je zvezda i od svog posla može odlično da živi i svojoj porodici sve obezbedi.

- Išao sam u srednju građevinsku školu i odustao sam u trećoj godini. Tačnije, kada sam je završio - otkriva Lukas nepoznati detalj iz svoje biografije i dodaje:

- Počeo sam da pevam veoma mlad, kad sam imao 16, 17 godina. Nisam imao vremena da pohađam nastavu i to je glavni razlog zbog kog sam odustao od građevinske škole. Ipak, završio sam nižu i srednju muzičku školu i to mi je sasvim dovoljno za ovo čime se bavim. Ja sam muzički obrazovan! Ne kajem se što nisam završio školu i nemam nameru ni da je završavam - rekao nam je Lukas.

Član žirija „Zvezda Granda“ ispričao je kako je, dok je još uvek pohađao nastavu, bio glavna faca među devojkama.

- Imao sam često nastupe i uzimao dobar bakšiš, pa sam svaki dan u školu dolazio taksijem. Među devojkama sam bio faca i volele su da budu oko mene. I drugari su uvek voleli da budu u mom društvu. Ipak, ne mogu reći da mi nisu zavideli, naročito drugovi, i to baš zbog devojaka - kroz smeh kaže Lukas.

foto: Printscreen

PREČA IM KARIJERA Ni oni nisu maturirali

VIP OSNOVCI

Da Aca Lukas nije usamljen slučaj na estradi, govore i brojne druge poznate ličnosti. Severina Kojić ima završenu samo osnovnu školu. Ona je upisala srednju muzičku školu u Splitu, ali je zbog ljubavi prema muzici ušla u profesionalne vode pre nego što je maturirala.

Vesna Zmijanac se takođe ne može pohvaliti obrazovanjem jer je završila samo osnovnu školu i kurs za daktilografe. Zlata Petrović i njen bivši suprug Hasan Dudić su baš kao i Vesna ostali na osnovnom obrazovanju, a njima se pridružuju i Ljuba Aličić, Zorica Marković i Aleksandra Prijović. J. C. S. - N. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja