DIREKTOR GRANDA PUN KAO BROD Saša Popović: Moja Suzana ne mora da šljaka!
Foto: Nebojša Mandić

Peva iz hobija

DIREKTOR GRANDA PUN KAO BROD Saša Popović: Moja Suzana ne mora da šljaka!

Stars -

Saša Popović ne želi da njegova supruga Suzana Jovanović nastavi pevačku karijeru jer, kako kaže, za tim nema potrebe.

Supruga čelnika „Granda“ nedavno je snimila singl, a kako Sale kaže, ona to nije uradila zato što se vraća pevanju, već iz hobija.

- Znate kako, Suzana se već 12 godina ne bavi pevanjem. Ona je više posvećena kući i porodici i voli to. Uostalom, nema ni potrebe da radi kad ima mene. Ja dovoljno zarađujem, pa možemo da budemo mirni - rekao je Sale za Kurir Stars i dodao:

- Ja volim kada ona snimi neku pesmu. I njoj to prija, ali ona to radi više iz zadovoljstva i da ne batali potpuno pevanje - rekao nam je čelnik „Granda“.

Srećan je što ima Suzanu jer je, za razliku od većine žena, vrlo tolerantna.

- Srećom, pa me supruga razume. Zna i kuda se krećem i kakav je ovo posao, pa nije ljubomorna. I ona je bila pevačica i zna kakav je to svet. Da sam se oženio doktorkom, čistačicom ili poštanskom službenicom, imao bih problema jer bi bile ljubomorne - kaže Popović.

Jelena Stuparušić

BEZ NABACIVANJA, MOLIM VAS!

Neke mlade pevačice spremne su na sve zarad karijere. Popović kaže da i protiv takvih žena ima jednostavno rešenje i da je njemu gotovo nemoguće nabacivati se:

- Vrlo je bitan stav. Ja se prema svima postavim s distancom. Sa svima sam super i prijateljski nastrojen, ali uvek imam granicu i držim odstojanje, pa nemam takvih problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track