SRPKINJA KOJA JE OSVOJILA SVET: Očarala je sve svojom lepotom, a zanemećete kada čujete njeno zanimanje
Foto: Profimedia

SRPKINJA KOJA JE OSVOJILA SVET: Očarala je sve svojom lepotom, a zanemećete kada čujete njeno zanimanje

Stars -

Sara Brajović rođena je u Parizu, a odrastala je uz čuvene svetske glumce i umetnike. Izgradila je uspešnu karijeru kao modna blogerka, ali ona je mnogo više od toga. Ona je model, pijanistkinja, glumica i istoričarka.

Through the lens of @soniasieff . ???? @duskadiday

A post shared by Sara O (@sarabrajovic) on

Prve korake u svetu mode je napravila sa 11 godina. Rođena je u Parizu, a njeni roditelji su se družili sa umetnicima, glumcima, dizajnerima, piscima i intelektualcima te epohe. Kao devojčica u dnevnoj sobi je često zaticala Moraviju, Žana Pola Belmonda, Alena Delona, Kerol Buke i mnoge druge. Još tada, dok je jednog leta sa porodicom bila na letovanju na jugu Francuske, primetio ju je i fotografisao Piter Lindberg koji je poredio sa Nastasjom Kinski.

Music ( soul) food ????????????????????????

A post shared by Sara O (@sarabrajovic) on

Sarin otac je Vladimir Brajović - Vlada Kaligula. On je bio "ekskluzivac" Voga, snimao s tada najpoznatijim manekenkama Veruškom i Grejs Džons, a stigao je i na film. Slavna režiserka Nina Kampanez u svom filmu "Priča o..." glavne uloge poverila je paru mladih i nepoznatih, Vladi i Izabel Ađani. Posle je snimio film "Kaligula". Dobio je i titulu Malteškog viteza, povelju o tituli i najređi pasoš na svetu, pasoš ovih vitezova. Mama je bila manekenka koja je radila za Yves Saint Laurenta.

Sara je radila kao model, glumica, pijanistkinja, a diplomirala je svetsku istoriju. Kao modna blogerka doživela je veliki uspeh, i bila je u mnogim vodećim magazinima, uključujući i "Vog". Ana Vintur nazvala ju je jednom od najupečatljivijih trendseterki današnjice. Danas živi u Londonu, ali rado dolazi u Beograd.

Just woke up .... In tune ????????☀️????????

A post shared by Sara O (@sarabrajovic) on

"Kad god sam ovde volim da obiđem Kalemegdan, donji deo kod reke. Tamo volim da sedim u miru i tišini sa svojom kucom. Volim i šetnju pored reke - otkrila je Sara. Ona je progovorila o svojoj ljubavi prema muzici, koncertima koje je održala u svetskim metropolama

Lune de Fiel pour la plus part de temps. Kefferement vôtre , Sara . Photo by @keffer_

A post shared by Sara O (@sarabrajovic) on

"S obzirom da sam studirala na Akademiji Muzike u Parizu klavir i kompoziciju i uvek sam planirala da se vratim tome kad ta cela priča emotivno sazri u meni, počela sam da komponujem muziku. Tu su usledili i pozivi za koncerte - prvi mi je bio u Rimu u Horti Sallustiani, a drugi u Hong Kongu u okviru Filips du Puri večere", ispričala je Brajovićeva.

(Kurir.rs/Noizz/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track