MILAN POPOVIĆ: Severina je tri puta pozvala sina dok je bio sa mnom!
Foto: Dado Djilas

bIZNISMEN ISKRENO O ODLUCI SUDA

MILAN POPOVIĆ: Severina je tri puta pozvala sina dok je bio sa mnom!

Stars -

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da će Milan Popović sa sinom Aleksandrom da provede 200 dana u godini, a da majka može da ga nazove samo jednom dnevno, u javnosti se digla prašina.

NIŠTA OD DOGOVORA: Severina i Milan Popović nastavljaju sudsku bitku!

Pokrenuta je i akcija kojom majke širom Hrvatske podržavaju Severinu.

"Moram priznati da mi nije jasno zašto te žene ne podržavaju praksu da dete provodi jednako vremena s ocem kao i s majkom. One ne žele da dete bude s ocem?", pita se Milan Popović koji je progovorio o drami koja se događa na sudu i u životu njegovog sina Aleksandra.

"Kao prvo, netačno je da će dete 200 dana da provodi sa mnom. Vreme s detetom se deli na pola, s tim da majka može da nazove i poseti dete kada god poželi. Juče ga je zvala tri puta. Digla se neviđena, smišljena medijska hajka na mene zbog činjenice da želim ravnopravno roditeljstvo i zato što želim da provodim vreme sa svojim sinom."

❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Popovića ljute medijski naslovi o "suzama u regionu jer je Aleksandar s ocem" i pita se zašto je dete oštećeno ako provodi kvalitetno vreme sa svojim ocem.

"Takođe je netačno je da ću odvesti Aleksandra u Srbiju u danima kada je sa mnom. Morate da znate da sam ja dobio boravišnu dozvolu u Hrvatskoj i da većinu vremena s Aleksandrom provodim u Zagrebu. Vodim ga sam u vrtić i na fudbal, mi živimo u Zagrebu kad smo zajedno", kaže Popović i dodaje da gradi veliku kuću u Zagrebu u kojoj će se smestiti čitava njegova porodica, uključujući Aleksandra, njegovu devoku Bojanu i novorođenog Milana.

Popović naglašava da želi da njegov sin Aleksandar ide u školu u Zagreb i da zaista nema nameru da traumira dete seljakanjem iz Zagreba u Beograd.

(Kurir.rs/Index.hr/Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEVERINA I IGOR SASLUŠANI U POLICIJI: Kojići pred sudom zbog optužbi Milana Popovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track