NJENE REČI NATERAĆE VAS NA RAZMIŠLJANJE: Snežana Savić otkrila zašto nije imala više dece!
Foto: Dragan Kadić

ISKRENA

NJENE REČI NATERAĆE VAS NA RAZMIŠLJANJE: Snežana Savić otkrila zašto nije imala više dece!

Stars -

Uloge koje su Snežani Savić donele najveću popularnost i slavu odigrala je u „Boljem životu” i „Srećnim ljudima”. Značajan trag ostavila je i u muzici domaćeg prostora, gde najviše pamtimo "Tri poljupca” i "Topolska 18”.

Uloga Koštane, koju mnogi priželjkuju u svojoj karijeri, takođe je bila njena. Ova istinska dama i danas je aktivna na pozorišnim daskama, uživa, kaže nam iz svog doma, u umetnosti i vremenu koje provodi sa svojom porodicom.

I u 64. godini života izgledate veoma mladoliko i negovano. Koja je tajna Vašeg besprekornog izgleda? Postoje li neki svakodnevni rituali koje biste toplo preporučili drugima i jeste li ikada bili pristalica estetske hirurgije?

- Kad odem na Vlasinu i vratim se s jezera, vratim se deset godina mlađa. To su neki moji rituali, a estetska hirurgija mi se čini uzaludnom, jer je proces koji morate ponavljati, ponovo i ponovo, i to mi izgleda kao Sizifov posao.

Je li Vam žao što Aniti niste podarili brata ili sestru?

- Jeste. Lepo je imati decu. Međutim, ja sam otišla od njenog oca. Razišli smo se i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame. Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, a to je što njeni roditelji ne žive zajedno, a sada da još naknadno doživljava rivalitet s decom koju bih ja imala s nekim drugim čovekom, to sam izbegla. Vrlo svesno žrtvujući se da ona ne bi bila povređena drugi put.

Jednom prilikom ste izjavuili kako ne verujete u doživotnu i bezuslovnu ljubav, osim kad je o deci i profesiji reč. Zašto?

- Zato što mislim da je ljubav potreba i iluzija te da ne može večno da traje. U ljudskom smislu možda može, tu mislim na poštovanje između dve osobe, ali u smislu zaljubljenosti, ustreptalosti, fascinacije ljudskim bićem i čarolije koja se dešava, eh, ta ljubav ima rok trajanja.

Jeste li srećna žena?

- Hulila bih na Boga kada bih rekla da nisam srećna. Sreća je valjda kad smo zdravi i kada smo svi na okupu. Sitnice su sreća, čine je trenuci, a ako sagledam sve što sam prošla, nemam razloga da ne budem srećna. Najveća sreća su deca i posao koji radiš.

(Kurir.rs/Azra/Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Jedan par je nakon usvajanja dobio i svoje dete: Neverovatne priče o proširenju porodice u svetu poznatih (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track