MILAN MITROVIĆ VOLI DA CUGNE: Pije šljivovicu dok peva, a razlog će vas šokirati
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

MILAN MITROVIĆ VOLI DA CUGNE: Pije šljivovicu dok peva, a razlog će vas šokirati

Stars -

Milan Mitrović, jedan od najveselijih i najpozitivnijih mladih pevača „Grand produkcije”, poznat je kao neko ko pravi najbolje žurke na svojim nastupima.

S vremena na vreme voli i da nazdravi sa svojim fanovima tokom svirke, ali i da svima ponaosob ispunjava muzičke želje.

"Volim da popijem viski i šljivovicu. Pre nastupa ne pijem, ali pijem tokom nastupa. Zato što svi oko mene piju i onda nisam lud samo ja da ne pijem. Kud svi, tu i mali Mujo", otkrio nam je Mitrović, ali i istakao da nikada nije popio toliko da ne zna šta radi.

"Nije mi se dogodio neki peh usled konzumiranja alkohola, da zabrljam tekst pesme i slično, jer sam ja profesionalac. Ako kažem da pijem tokom nastupa, ne znači da popijem bocu viskija. I to što pijem uglavnom mi šalju, ne naručujem ja. Glupo je da odbijem i to je jedini razlog zašto pijem dok sam na svirci!, kaže mladi pevač.

foto: Damir Dervišagić

Pitali smo ga da li i on poput njegovih kolega zgrće veliki novac od bakšiša, a on nas je iznenadio odgovorom.

"Verovali ili ne, ja sam taj koji časti. Otpevam tri pesme za džabe, pa mi za četvrtu daju bakšiš. Šalu na stranu, nije meni novac prioritet. Ako znam pesmu, ispuniću muzičku želju, ne moram zauzvrat da dobijem bakšiš. Bitno je da su gosti zadovoljni i da se lepo provedu" kazao nam je Milan i dodao da incidenata na njegovim nastupima nema.

Pre mesec dana Mitrović je boravio u Moskvi, gde je zajedno sa fudbalskim umetničkim timom proveo mesec dana.

"Bilo je super. Igrao sam fudbal i pio sam votku. Srpska umetnička reprezentacija osvojila prvo mesto u muzici, a četvrto u fudbalu. Nismo imali sreće dovoljno", rekao je Milan i dodao da nije imao vremena za noćni provod u

Moskvi, te da nije imao priliku da vidi kakve su tamošnje cice.

"Ne znam kakve su Ruskinje. Nisam ni izlazio u grad, jer smo bili u karantinu. Ručak, votka, ručak, votka, spavanje. Izlasci ništa. Nisam preterivao sa votkom, meni su dve čaše sasvim dovoljne", opravdao se pevač.

(Kurir.rs/Alo/D.P/Foto Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track