(VIDEO) LAPSUS BAND ADRENALINSKI ZAVISNICI: Skočili sa visine od 55 metara! Evo ko je probio led!
Foto: Privatna Arhiva

Pravo iz studija

(VIDEO) LAPSUS BAND ADRENALINSKI ZAVISNICI: Skočili sa visine od 55 metara! Evo ko je probio led!

Stars -

Članovi "Lapsus band-a" ovih dana vredno rade u studiju na novoj pesmi "Idealno veče", ali da ne gube vreme ni kada je zadovoljstvo u pitanju uverili su sve kada su otišli na skakanje bandžijem.

Članovi najveće balkanske muzičke senzacije pravo iz studija u kome završavaju svoj novi letnji hit otišli su po svoju dozu adrenalina na Adu Ciganliju.

Tu su se družili ali i testirali hrabrost skačući sa platforme visoke 55 metara, a kao najhrabriji pokazao se pevač Emir koji je prvi iskusio čari ove razonode.

"Volim sve da isprobam pa sam tako i u ovome prvi. Nisam se plašio nijednog trenutka, i da sam došao sam verovatno bih skakao i drugi put. Osećaj je sjajan, uživao sam i mislim da mojim godinama pristaje želja da se isprobam u svemu pa i u ekstremnim sportovima, tako da u budućnosti od mene i mojih prijatelja iz benda možete očekivati svašta zanimljivo", rekao je pevač najpopularnijeg mladog benda u regionu, i dodao da je ovo bio samo mali predah u obavezama jer ih ovih dana očekuje i snimanje spota za novu pesmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track