OPALI SELFI: Sve čine za dobru sliku
Foto: Dragan Kadić

PRAVE POZERKE

OPALI SELFI: Sve čine za dobru sliku

Stars -

Pevačice se bez blama u javnosti krevelje, glupiraju, a neke čak i prilegnu s telefonom u rukama samo da bi imale što bolji kadar za fotku

foto: Dragan Kadić

Popularni pevači aktivni su na društvenim mrežama, gde redovno objavljuju svoje selfi fotografije, koje prave gde god da se nađu. Pa čak i u emisijama.

foto: Dragan Kadić

Oni se ne stide da u javnosti podignu telefon i snime fotku, baš kao što je uradila Neda Ukraden, koju je ekipa Kurira uhvatila dok je usred restorana pokušavala da napravi najbolju pozu. Pored pevačice bio je njen zet Predrag, koji je ostao po strani i pustio taštu da se sama fotka.

foto: Dragan Kadić

Gledaoci se često pitaju šta pevači rade tokom reklama, a poznate face zapravo u većini slučajeva to vreme koriste da naprave selfi. Dok su čekale da se upale kamere, Milena Ćeranić i Jelena Kostov glupirale su se pred objektivom telefona. Koleginice su pravile grimase i đuskale u želji da naprave šaljivu fotku. Malo drugačije poze pravila je Indi. Ona je rešila da prilegne na krevet u studiju i tako nađe najbolji ugao.

foto: Dragan Kadić

I Ćana i Lea Kiš su se napućile i opalile selfi!

Kako bi videli nove selfije fanovi moraju da sačekaju nekad i po nekoliko dana, ali ne i pratioci Sandre Afrike. Prva guza estrade nije marila za to što je snimanje počelo, već je odmah postavila sliku na Instagram i pobrala komplimente.

Kurir / N. J. - J. S. C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track