VEĆ PREBOLEO BEBU: Husa posle razvoda šeta novu devojku!
Foto: Damir Dervišagić

SREĆAN

VEĆ PREBOLEO BEBU: Husa posle razvoda šeta novu devojku!

Stars -

Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe „Beat street”, prošetao je novu devojku nakon razvoda od bivše žene Dušanke Dekić Bebe, sa kojom je bio u pomenutoj grupi. Husa ne krije da je srećan u ljubavi, ali ne želi da detaljiše o novoj vezi.

- Ova lepa plavuša mi je i prijateljica i partnerka. Sve pomalo - rekao nam je kroz smeh Husa, a potom odbio nam kaže zašto se razveo od pevačice njegove grupe „Beat street”:

- Nikada u medijima nisam ni rekao da sam sa Bebom u braku, da bih sada pričao o razvodu. Ne mogu reći zašto smo se razveli, ali mogu da kažem da smo ostali u odličnim odnosima. Mi radimo zajedno i dalje. Držimo još zajedničku plesnu školu. Najbitnije i najvrednije što smo Beba i ja napravili jeste naša ćerka Doroteja, koja ima devet godina. Lepo funkcionišemo u svemu što se tiče naše ćerke. Dobri smo i nismo „na ratnoj nozi” - otkriva Husa.

(FOTO) SEĆATE SE GRUPE BEAT STREET? Harali su 90-ih, svi znate hit OPSESIJA, ovako danas izgledaju

On je istakao da nikada nije gradio karijeru pričama o privatnom životu, te to neće činiti ni ubuduće.

- Nećemo koristiti naš privatan život u marketinške svrhe kao što je to radio Đogani. Nećemo praviti pesme kao oni - kaže kroz smeh popularni denser iz devedesetih.

Husa poslednjih godina nije aktivan na polju muzike kao izvođač, već kao autor, a najponosniji je na saradnju sa folk divama Draganom Mirković i Cecom Ražnatović. On je Dragani za poslednji album uradio čak tri pesme, a Ceci baladu „Nevinost”. O Dragani ima samo reči hvale.

- Otkad smo stupili na estradu, ona se prema meni postavila kao starija sestra. Uz nju smo mnoge stvari naučili, mnoge lepe stvari doživeli, išli an turneje... Nikad me nije zaboravila, čak i kada nije boravila u Srbiji. Bila je uz mene i u priodu nakon razvoda od Bebe. Izuzetan je čovek i izuzetan prijatelj. Ona je žena iz prošlog veka, u smislu žena koja ima srce i dušu, što je danas retko, i mogu samo da kažem da sam ponosan što je poznajem, što mi je prijatelj i saradnik - ističe Alijević.

Husa se danas rado odaziva pozivima na žurke devedesetih, koje ga vraćaju u, kako kaže, neka lepa vremena. Pitali smo ga da li je tačno da su on i Ljuba iz „Beat streeta” bili veliki zavodnici i da li se u tom periodu na estradi kozumirala drogu, o kojoj su rado pevali u pesmama.

- Nismo bili neki zavodnici. Prosto, bili smo zvezde, a uz to ide i to da se devojke lože na nas. Ja nisam bio švaler. Predugo sam bio u jednoj vezi, koja je rezultirala i brakom. Što se droge tiče, mi smo upali u tu rupu između osamdesetih, kada su vladali vutra i heroin, a od dvehiljaditih je počeo masovno kokain da se koristi na estradi. Mi smo bili u tom periodu između, kada je vladala velika sirotinja, zbog inflacija i svega, pa su nama jedina droga bili energetski napici i ljubav. Ljubav je večita droga, kojom se i dan-danas drogiramo - završava bivši denser, a danas kompozitor.

(Kurir.rs/Alo/D.P/Foto Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track