CECINA ĆERKA OTKRILA SVOJE PLANOVE: Evo zbog čega bi se Anastasija odselila iz kuće
Foto: Damir Dervišagić

SNIMAĆE I DUETE

CECINA ĆERKA OTKRILA SVOJE PLANOVE: Evo zbog čega bi se Anastasija odselila iz kuće

Stars -

Anastasija Ražnatović je od svoje mame Svetlane Ražnatović nasledila lepotu, ali i talenat za pevanje, a uskoro planira da se ozbiljno baci u muzičke vode. A sa tim životom idu i nove obaveze i odgovornosti, kojih je Anastasija i te kako svesna.

Na pitanje da li je razmišljala da se osamostali i odseli, rekla je da to planira u budućnosti.

"Naravno, mislim da je svaki profesionalac neko ko bi totalno život posvetio poslu, pa tako i ja. Planiram da kad počnem da se bavim pevanjem to bude potpuno profesionalno i stvarno sve vrhunski", rekla je Anastasija.

Anastasija ipak još ne pakuje kofere jer će njena mama uskoro ostati sama u porodičnom domu.

"S obzirom na to da se tetka i deca sele, pa mama ostaje sama, ostaću uz nju. Lidija nam je bila kao druga mama, biće blizu i stalno ćemo se viđati, tako da je to potpuno podnošljivo", otkrila je Anastasija.

Ona često na društvene mreže kači snimke na kojima peva i na slavljima voli da se lati mikrofona i da zapeva velike hitove koji su njenu mamu proslavili.

A da iver ne pada daleko od klade, govori i činjenica da njeno pevanje oduševljava sve koji su imali priliku da ga čuju. Ona je trenutno u potrazi za hitom koji će biti njen prvenac.

"Trenutno sam više fokusirana da nađem tu pesmu i da je snimim", rekla je Anastasija, koja planira i duete.

"Još nisam razmišljala o tome, ali ako sve bude išlo kako bi trebalo, biće dueta sa pevačima i pevačicama", istakla je Anastasija Ražnatović.

Iako će se jednog dana osamostaliti, Anastasija još ne zna da kuva, mada kaže da za sve ima vremena.

"Ne znam da kuvam, bukvalno ne znam ništa da skuvam i to mi je minus. Naravno, šalim se kad kažem minus, postoji vreme za sve, a trenutno je vrhunac mojih kulinarskih sposobnosti da napravim jaje na oko i viršle", iskrena je Cecina naslednica.

(Kurir.rs/Blic/Lj. Tozev)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GENI SU ČUDO: Uzela je mikrofon na uranku i ODUVALA! Ovako Anastasija peva MAMINU PESMU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track