ANA ZABORAVILA MRKU NA SPLAVU: Gde ćeš, baba, čekaj me!
Foto: Dragan Kadić

POBEGULJA

ANA ZABORAVILA MRKU NA SPLAVU: Gde ćeš, baba, čekaj me!

Stars -

Pevačica je izašla sa svojim partnerom Milutinom, kog je u jednom momentu skroz iskulirala i na splav ušla sama, a on se uplašio da će je izgubiti u gomili

Ana Bekuta izašla je u sredu u provod sa svojim dečkom Milutinom Mrkonjićem, ali ga je zaboravila kad je trebalo da uđu na splav!

foto: Dragan Kadić

Popularna pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ došla je u društvu dečka i unuke Sonje da podrži koleginicu Jelenu Karleušu, koja je imala nastup u Beogradu. Pošto je želela da izađe u susret novinarima i foto-reporterima, pevačica je stala i pozirala, a Mrka je strpljivo čekao sa strane. Međutim, Bekuta je od silnih bliceva zaboravila da l‘ je pošla il‘ je došla, pa je, kad joj je obezbeđenje mahnulo da uđe, krenula unutra sa unukom, a na Mrku je skroz zaboravila! Videvši to, Milutin se uplašio da će mu se žena izgubiti u masi i da je neće naći, pa joj je viknuo:

- Gde ćeš, bre, baba? Čekaj me!

foto: Dragan Kadić

Naravno, političar se šalio sa svojom lepšom polovinom, jer se i sam, baš kao i Ana, nasmejao na tu opasku, a pevačica ga je tada sačekala, pa su ušli zagrljeni.

Poraslo dete

POVELA UNUKU NA NASTUP JK

Poznato je da je Ana Bekuta izuzetno vezana za svoju unuku Sonju (17), koju je počela da vodi i u izlaske na popularna gradska mesta, a uskoro će njih dve zapaliti u Ameriku.

- Njih dve su isplanirale put do tančina. Biće tamo deset dana, a za to vreme će se raspitati i koji je koledž dobar, pošto Sonja planira da studira u Americi. Mrka je hteo da ide s njima, ali je Ana rešila da ga ne vode sa sobom nego da budu same - kaže naš izvor blizak pevačici.

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić, Foto: Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track