BOJANA DOŽIVELA NEVOLJE U ATINI: Zarobljena na aerodromu čak 15 sati
Foto: Printscreen/Instagram

Stars letovanje

BOJANA DOŽIVELA NEVOLJE U ATINI: Zarobljena na aerodromu čak 15 sati

Stars -

Voditeljka „Parova“ zakasnila na let za Beograd, zbog čega je morala da 15 sati čeka drugi avion, pa je zaspala nasred hola

Bojana Ristivojević zakasnila je na avion, pa je bila zarobljena na aerodromu u Atini čak 15 sati!

foto: Kurir

Iako se ludo zabavljala na Mikonosu, voditeljka „Parova“ ipak nije svojom krivicom propustila let za Beograd. Ona je s drugaricom na vreme stigla na aerodrom na ostrvu, ali je poletanje njihovog aviona za Atinu kasnilo, pa su propustile let za Beograd. Lepa Šapčanka je morala da čeka drugi avion, i to čak 15 sati. Ristivojevićeva se umorila i od skitnje i od čekanja, pa je rešila da prilegne i malo se odmori. A kako Kurir Starsu ništa ne može da promakne, uslikali smo je kako drema na klupi.

foto: Printscreen/Instagram

Bojana je bila aktivna svih nedelju dana koje je s prijateljima provela na ostrvu. Prezgodna voditeljka je obilazila plaže, uživala u vožnji jahtom, a Grcima nije bilo lako kad su je videli u bikiniju. Seksi Boka je mogla da izazove i sudar brodova, s obzirom na to da je mamila poglede dok je pozirala na luksuznoj jedrilici.

foto: Printscreen/Instagram

- Sve što se izdešavalo na aerodromu mi je sada smešno, ali tada mi se činilo tragično. Nešto posle 15 časova drugarica i ja smo stigle u Atinu jer je let kasnio, a i jedan kofer su nam izgubili. Tako smo zakasnile na sledeći avion za Beograd, pa smo na aerodromu provele skoro 15 sati. Pokušale smo da zamenimo karte, ali nije vredelo, pa smo na kraju kupile nove - rekla nam je Bojana.

Nastassia Janković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track