SVE ZA MEZIMCA: Seka sprema sinu slavlje od 20.000 €
Foto: Filip Plavčić

Stars žurka

SVE ZA MEZIMCA: Seka sprema sinu slavlje od 20.000 €

Stars -

Aleksićeva će u septembru prirediti slavlje za 500 zvanica povodom prvog rođendana njenog mezimca

Svetlana Seka Aleksić za sina Jakova spremna je da potroši čitavo bogatstvo. Ona je već počela s pripremama za proslavu njegovog prvog rođendana u septembru, na koju će potrošiti čak 20.000 evra.

Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, folk zvezda će sa suprugom Veljkom Piljikićem organizovati gala proslavu za 500 zvanica u jednom restoranu van grada.

foto: Shutterstock

- Seka ne štedi kad je Jakov u pitanju, pa će tako organizovati žurku za pamćenje. Ona i njen suprug nedavno su rezervisali restoran, koji pored velike sale ima i prelepu baštu. Najbitnije im je da gostima bude udobno kako bi što lepše proslavili za njih najsrećniji dan. Takođe, Seka će se lično pozabaviti dekorisanjem jer želi da učestvuje u svemu - navodi naš izvor upućen u organizaciju ovog događaja i dodaje:

- Iako do rođendana ima još dva meseca, Seka je sve na vreme završila zbog brojnih nastupa koji je očekuju u narednom periodu, pa će samim tim često biti odsutna od kuće - nastavlja naš izvor.

foto: Filip Plavčić

Kako saznajemo, na spisku zvanica neće biti mnogo estradnih ličnosti, kao što je bio slučaj na folkerkinoj svadbi:

- Poznato je da Seka vodi mirniji i povučeniji život u odnosu na njene kolege pa tako i ne želi da pravi veliku pompu oko detetovog rođendana. Pozvaće samo nekoliko pevača s kojima se stalno viđa i čuje, ali će zato biti dosta rodbine i prijatelja.

Seka i Veljko krstili su Jakova nakon njegovog rođenja u jednom manastiru u Srbiji. Oni nisu želeli da čekaju njegov prvi rođendan jer su smatrali da taj čin treba odmah obaviti.

Pozvali smo Seku za komentar, ali je njen broj telefona bio nedostupan.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track