POKAZALA I VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO: Milica Pavlović u kratkoj haljinici zavodila na nastupu!
Foto: Damir Dervišagić

SEKSI SINJORITA

POKAZALA I VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO: Milica Pavlović u kratkoj haljinici zavodila na nastupu!

Stars -

Pavlovićeva na nastupu u Beogradu počastila publiku belim gaćicama koje je nosila ispod crne kratke haljine, stomačićem i grudima

foto: Damir Dervišagić

Milica Pavlović pre dve večeri održala je uspešan nastup na jednom beogradskom splavu, koji je bio popunjen do poslednjem mesta.

Pevačica je svojim vatrenim đuskanjem podigla ionako visoku letnju temperaturu, a fanove je, pored sjajnog provoda, častila i svojim gaćicama. Milica je na nastupu nosila ultrakratku, usku crnu haljinu na pertlanje, te nije bilo moguće da sakrije donji veš.

foto: Damir Dervišagić

I to u beloj boji. Ona očigledno nije marila na to šta bi joj rekli modni stručnjaci, već je neprestano skakala, pa su njeni obožavaoci iz prvih redova cele noći mogli da gledaju u njene tange. Ali, to nije bilo sve što je pokazala. Miličini atributi su kipeli na sve strane, pa i grudi nikako nisu bile mirne. Letele su levo-desno i pretile da ispadnu iz korpi. Muškarcima se to posebno dopalo i nisu skidali pogled sa zgodne pevačice. Svideo im se i njen stomačić, koji je nabacila zbog slatkiša.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MILICA PAVLOVIĆ POMUTILA RAZUM MUŠKARCIMA: Seksi senjorita objavila video i pokazala previše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja