PUKLA LJUBAV: Zavadili se snajka Prija i dever Stefan
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

PALA PRVA SVAĐA

PUKLA LJUBAV: Zavadili se snajka Prija i dever Stefan

Stars -

Aleksandra Prijović i Stefan Živojinović se ignorisali u Budvi, jer je Brenin sin odbio pevačicin predlog da proslave uspešan zajednički nastup

Aleksandra Prijović posvađala se sa deverom Stefanom Živojinovićem, s kojim je do juče bila u sjajnim odnosima.

Kako Kurir saznaje, do nesuglasica između Brenine snajke i starijeg sina došlo je posle Prijinog nastupa u Budvi, na kojem je Stefan bio specijalni gost i otpevao novu pesmu „Druga liga“.

Neću u provod

- Aleksandra je nakon svirke insistirala da produže u noćni provod u neki drugi klub koji radi do jutra, ali dever ju je odbio, s opravdanjem da je umoran i da mu se spava. Priju je to baš pogodilo, jer je očekivala da zajedno proslave uspešan nastup. Digla je nos uvređena - otkriva naš izvor.

Snajka i dever su se sutradan izbegavali i to su videli svi gosti kafića u koji su oboje došli posle ručka.

- U lokalu je već s društvom sedeo producent „Granda“ Žika Jakšić, naišla je Prija, pozdravila se i sela s njim. Posle nekih dvadesetak minuta stigao je Stefan, koji je prišao Jakšiću s raširenim rukama, izgrlili su se i izljubili. Primetili smo da je Aleksandri samo klimnuo glavom u znak pozdrava. Stefan i Žika su se smejali i pričali, a Prija je ustala i otišla u drugi kafić, u koji je uskoro došao Filip. Njih dvoje su ostali da sede tamo, a Stefan je otišao dalje - rekao je izvor Kurira sa lica mesta.

Mir, niko nije kriv

Kako saznajemo, Stefan se ipak, pre nego što se vratio za Beograd, video sa Aleksandrom i Filipom kako bi se pozdravio s njima, pa je ujedno i rešio nesuglasice sa snajkom. Pozvali smo Aleksandru i Stefana za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Kraljevski tretman

ZA BRENU PRIVATNI HELIKOPTER

Lepa Brena je izgleda odlučila da ovo leto provede maksimalno uživajući, pa je sebi priuštila vožnju helikopterom od Monaka do Italije.

Najveća zvezda nekadašnje Jugoslavije s prijateljicom je sletela u Veneciju, gde su provele ceo dan u šetnji i vožnji gondolom, a onda su otišle preko puta, na Hrvatsko primorje. Narednih dana Breni će se pridružiti i suprug Boba Živojinović, pa će svi zajedno krstariti jahtom.

Kurir / M. D.

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NE STIDE SE NIKOGA: Prijovićka i Filip podelili VRELI snimak gde JAVNO RAZMENJUJU NEŽNOSTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track