POTPUNI OBRT! OGLASIO SE SVEDOK SA VAŠARA: Nisu momci krivi! Era je njima uzeo novac sa stola!
Foto: Kurir

DRUGA VERZIJA

POTPUNI OBRT! OGLASIO SE SVEDOK SA VAŠARA: Nisu momci krivi! Era je njima uzeo novac sa stola!

Stars -

Era Ojdanić napadnut je u noći između utorka na sredu, na vašaru u kosmajskim Tresijama. Era je za Kurir izjavio da su ga momci napali jer su navodno bili pijani, kao i da su ga udarali, šutirali, otkinuli zlatan lanac i opelješili ga za 1900 evra. Međutim, pojavila se i druga verzija priče. Naime, čovek koji se našao na licu mesta tvrdi da momci nisu ništa skrivili.

foto: Kurir

Svedok događaja tvrdi da su momci sedeli za jednim stolom, a Era Ojdanić za drugim. Na stolu su bili zgužvani evri, a u jednom trenutku pare su pale na pod. Era je rukom zgrabio novac koji je bio na stolu i stavio u džep. Momci su tada tražili od pevača da im vrati njihov novac, na šta se on pravio lud. Navodno, cela frka je nastala jer je Era uzeo novac koji zapravo nije njegov. Momci nisu krivi, zato su i pušteni odmah iz policije, nakon saslušanja. Podsetimo, Era je za Kurir izjavio da je on taj koji je opljačkan.

"Je.i ga! Dobro sam. Pretučen sam i opljačkan, šta da kažem. Njih petorica su odlepili od alkohola, izgubili svaku kontrolu i ja sam ispao njihova žrtva. Prvo su dva sata uživali i poručivali pesme, a onda je nastao haos. Napali su me iz čista mira, odvukli iza šatora i počeli da me tuku nogama i pesnicama. Nisu gledali gde udaraju. Unakazili su me! Pokušavao sam da se branim, ali džaba kad su jači", rekao je Era nakon incidenta.

foto: Kurir

(Kurir.rs, Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASTA ŠUTIRA GOSTA NA NASTUPU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja