RADA ŽESTOKO ODBRUSILA GLOGOVCU ZBOG NAPADA NA ESTRADU: Pevačica je pomenula i pokojnog Batu Živojinovića!
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

NIJE MOGLA DA ĆUTI

RADA ŽESTOKO ODBRUSILA GLOGOVCU ZBOG NAPADA NA ESTRADU: Pevačica je pomenula i pokojnog Batu Živojinovića!

Stars -

Nebojša Glogovac žestoko je opleo po Ceci Ražnatović i Dari Bubamari, koje je označio kao primere srozavanja svih vrednosti u društvu!

Glumac je u intervjuu za bosanski nedeljnik Dani izjavio da su danas zakon folkerke kao što su Ceca i Dara.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Po tome gde i kome novac ide, lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vrednosti zalažemo, šta se ceni. A ceni se Dara Bubamara, jebiga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi! I puna je love! Verovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali bože moj! Ovo je svet silikonskih sisa i dupeta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja", revoltirano je rekao on.

Rada je iznela iskren stav, koji se većini glumaca koji kritikuju estradu, sigurno neće svideti.

"Kako samo glumci? Nikad sportisti, postoje valjda i druge profesije u ovoj zemlji osim glumaca.Nekako njima najviše smetaju pevačice, folk pevačice pogotovo. I sama sam se susrela sa glumicama, "velikim zvezdama"... koje, onako imaju stav prema nama kao da smo mi niža rasa.Ne znam što je to tako. Prva uvek pada po nama. Šta bi trebalo da kaže Šaban Šaulić, ili Lepa Lukić, za sve nas koje ne pevamo kao Šaban Šaulić i Lepa Lukić?", počela je Rada.

foto: Damir Dervišagić

Na pitanje da prokomentariše Glogovčevu izjavu da je "Ceca Šekspir današnjice", Rada nije bežala od odgovora.

"Tržište određuje potražnju i cenu. Ja isto tako mogu da sednem i da se bunim što neko ko možda ne zna da peva - peva i košta možda više od mene, Cece... Ali, ako taj neko ima prođu na tržistu, ako ljudi masovno kupuju karte za njegov koncert, ja samo mogu da vidim šta taj neko radi bolje od mene, pa da naučim nešto, da se snađem u svetu koji je mnogo surov", izjavila je pevačica.

Na pitanje kakvo je njeno mišljenje o Glogovcu i glumcima, Rada je iskreno odgovorila, pa pomenula i pokojnog Batu Živojinovića.

"Super, ali činjenica je da imaju nešto protiv nas. Ja samo mogu da kažem da je mene obožavao, i da sam bila omiljena pevačica pokojnog Bate Živojinovića, tako da je to moj komentar na celu priču. Bila sam kod njega u kući, i pozdravljam ovom prilikom gospođu Lulu i celu njegovu porodicu. Ako sam njima bila dobra, ne bih dalje ništa komentarisala", zaključila je Rada sa širokim osmehom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOVI SKANDALOZNI SNIMCI VUČIĆEVE CENZURE! POSRAMLJENI RADNICI PRIZNAJU DA IM ŠEFOVI NAREĐUJU DA KRIJU KURIR

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track