(PAPARACO) MUŽ UBIJENE PEVAČICE SE BIJE U KAFANI: Lepi Mića flašom napao Zorana Marjanovića!
Foto: Kurir

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

(PAPARACO) MUŽ UBIJENE PEVAČICE SE BIJE U KAFANI: Lepi Mića flašom napao Zorana Marjanovića!

Stars -

Prijatelji i saradnici Zoran Marjanović i Lepi Mića pobili su se u jednom restoranu u centru Beograda.

Ponižavanje

Sve je počelo kada je pevač iz čista mira počeo da vređa i ponižava muža ubijene pevačice Jelene Marjanović. Njih dvojica su zajedno sedeli za stolom, ali posle nekoliko čašica žestine njihovo druženje se pretvorilo u tuču.

foto: Kurir

- Incident se dogodio prošlog četvrtka. Lepi Mića je u restoran došao oko ponoći. Bio je dibidus pijan. Zoran se s njim lepo pozdravio, pozvao konobara i upitao Miću šta će da popije. On je poručio rakiju i nakon toga iz čista mira je počeo da maltretira Zorana - priča naš sagovornik koji se našao na istom mestu i fotografisao incident. On do detalja prepričava kakvim je sve pogrdnim rečima pevač „častio“ Marjanovića.

foto: Kurir

- Ti si, bre, Zorane, jedna budala! Umislio si da si mnogo bitan. Je l‘ si ti zvezda? Sram te bre bilo! Kao jure te žene, ovo-ono. Ne mogu da te gledam očima - drao se Mića na Zorana, koji mu je uzvratio na uvrede: - Pusti me na miru, pijanduro! Ti si bre prso! Živce si pogubio. Ostavi me na miru, leči na nekom drugom svoje komplekse. Ti ćeš meni da pričaš šta ću ja da radim u mom životu. Sram te bilo.

foto: Kurir

Hteli da zovu policiju

Ove Zoranove reči su razbesnele Miću, koji je dohvatio flašu sa stola i pokušao da udari prijatelja po glavi. Marjanović je uspeo da se odbrani, ustao je sa stolice i počeli su da se koškaju. Mića je Zorana povukao za ruku i udario ga u stomak. Kad je konobar video frku, odmah je dotrčao, razdvojio ih i zapretio da će pozvati policiju ukoliko obojica ne napuste restoran. Pozvali smo Zorana i Miću za komentar, ali su njihovi telefoni bili isključeni.

foto: Kurir

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Kurir

POKLON DODATAK DR KURIR

DANAS U KURIRU: Sve o insulinskoj rezinstenciji

U današnjem dodatku Dr Kurir saznajte šta se krije iza gojaznosti, teškog gubitka kilograma, potrebe za slatkišima i pospanosti. Šta je insulinska rezinstencija, na koji način se manifestuje, kao i kako je lečiti.

Pored toga, donosimo vam efikasan tretman kod diskus hernije, saznaćete zašto je bitno da čitate uputstva za korišćenje leka, a takođe vam omogućavamo besplatan pregled sluha tokom avgusta meseca.

Svake nedelje u Kuriru čekaju vas korisne informacije kako da sačuvate i unapredite svoje zdravlje.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track