(FOTO) TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Ušao u Zadrugu da se izvuče iz depresije! Pre rijalitija dogodile mu se užasne stvari
Foto: Printskrin

PREŽIVEO PAKAO

(FOTO) TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Ušao u Zadrugu da se izvuče iz depresije! Pre rijalitija dogodile mu se užasne stvari

Stars -

Jedan od učesnika rijalitija "Zadruga" dugo pre početka rijalitija, borio se sa depresijom. Za samo nekoliko meseci ostao bez majke, strica i dva veoma bliska prijatelja, a okončao je i ljubavnu vezu.

Miroslavu Mikiju Đuričiću ulazak u rijaliti ovog puta nije teško pao jer je potpuno promenio način života, te mu je bilo lako da se odluči na ovaj korak.

"Mikiju je prethodnih godinu dana bilo mnogo teško. Umrla mu je majka, a nedugo potom i stric. U veoma kratkom vremenskom periodu iznenada su preminula i dva jako dobra prijatelja, tako da je sve to bio veliki šok za njega", rekao je izvor blizak ovom zadrugaru.

Mikiju je teško pao gubitak bliskih članova porodice, ali i prijatelja. A podršku mu je tada pružala devojka sa kojom je bio u vezi. Ipak, ubrzo je došlo do kraha ljubavne veze, što je za pčelara iz Kupinova bio još jedan težak udarac.

foto: Printskrin

"Sa tom devojkom bio je u vezi 6,7 meseci i baš je bio zaljubljen u nju. Kad su raskinuli, Miki je rešio da mobilni telefon više ne koristi, a ugasio je i sve društvene mreže. Kako je sam priznao, mobilni telefon je služio da mu ljudi jave loše vesti, ispituju gluposti i tome slično. Baš zato je rešio da se oslobodi toga i na taj način je uspeo i da se izbori sa depresijom. Išao je na pecanje, družio se sa ljudima i na taj način se izvukao iz svega. U rijaliti je ušao rasterećen sa željom da se isproba u ovom potpuno drugačijem šou programu", rekao je ovaj izvor.

Miroslav Miki Đuričić u "Zadruzi" često kuva, što ga, kako je sam istakao, relaksira, a kako po prirodi nije svađalački tip, za sada se u ovom rijalitiju još nije sukobio ni sa kim. Da li će tako ostati za sve vreme njegovog boravka u Beloj Kući, kao i da li će se Miki možda zaljubiti, ostaje da se vidi.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja