TEŽAK ŽIVOT GLUMICE ŽIŽE STOJANOVIĆ: Ćerka joj umrla, živi od 30.000 dinara!
Foto: Marina Lopičić

EVO ZAŠTO JE UŠLA U „ZADRUGU“

TEŽAK ŽIVOT GLUMICE ŽIŽE STOJANOVIĆ: Ćerka joj umrla, živi od 30.000 dinara!

Stars -

Stojanovićeva i četiri godine nakon smrti jedinice Sanje ne može da se pomiri s gubitkom, a muka ju je stegla i jer ima veoma mala primanja

Žiža Stojanović (86), koju mnogi znaju po ulozi Cane Fontane u seriji „Srećni ljudi“, preživela je veliku porodičnu tragediju.

Njoj je pre četiri godine preminula ćerka Sanja, koju je dobila u braku s kolegom Vladom Matićem. Od tog gubitka ona se nikad nije oporavila, a njeni prijatelji kažu da se tada i razbolela. Ostao joj je samo unuk Uroš, koji živi u Berlinu.

Porodična tragedija

- Nažalost, istina je da sam izgubila ćerku. To se desilo pre četiri godine. Svi mi kažu da će proći vremenom, ali ne prolazi. Bilo je u pitanju teže oboljenje. Moj unuk Uroš je izgubio majku! Njegov otac ponovo se oženio nedugo nakon Sanjine smrti. Moj Uroš ima samo mene. To je bio najteži trenutak u mom životu, ali ne želim da detaljišem - ispričala je Žiža sa suzama u očima pred ulazak u rijaliti.

Gubitak ćerke nije jedina muka s kojom se glumica bori. Ona godinama jedva sastavlja kraj s krajem jer živi od samo 30.000 dinara, koliko iznosi njena penzija. Upravo zbog toga je prihvatila učešće u „Zadruzi“ i trpi čak i poniženja, poput onog kad ju je Lepi Mića pitao s kojim momkom bi imala seks.

- Dok poplaća sve dadžbine i komunalije, ne ostane joj maltene ništa. Sreća pa ima svoj krov nad glavom. Krivo joj je i osećala se poniženo što nije dobila nacionalnu penziju jer smatra da ju je svojim radom zaslužila. Koliko smo upućeni, ona je dobila dobar honorar za učešće, pa će sigurno taj novac prištedeti - kaže jedan Žižin komšija, koji želi da ostane anoniman.

Bez nacionalne penzije

I sama glumica se pred ulazak u rijaliti „Zadruga“ javno požalila na malu penziju i teško stanje u kojem se nalazi.

- Imam samo 30.000 dinara, nemam nacionalnu penziju! A samo glavne uloge sam igrala! Glumim od osme godine, imam preko 120 odigranih uloga. Ne pijem, ne pušim i nisam zla. Pobožna sam, nisam u klanovima i, eto, nemam nacionalnu penziju - rekla je Žiža.

Marija Dejanović / Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track