DA NABROJIM SVE TUŽNE MOMENTE: Seka Aleksić iznenadila porukom koju je uputila suprugu!
Foto: Dragan Kadić

8 GODINA LJUBAVI

DA NABROJIM SVE TUŽNE MOMENTE: Seka Aleksić iznenadila porukom koju je uputila suprugu!

Stars -

Seka Aleksić i Veljko Piljikić su već osam godina u braku, a za sve to vreme par nikada nije davao povoda za spekulacije, ili nagađanja da u njihovom odnosu nešto nije kako treba.

A tek kada je mali Jakov došao na svet, pre godinu dana, njihovoj sreći nije bilo kraja.

U znak ljubavi prema svom suprugu, Seka je objavila emotivni post na svom Instagram profilu.

"Kada bi trebalo da nabrojim sve tužne momente u kojima sam imala samo tebe i ništa sem tebe, ne bih se setila nijednog, jer si ti ona strana moje duše koja mi čak ni nеvidljivim krеdama nije сrtala оdraze tuge, niti čega što na tugu liči. Eh, kada bih čitav život pored sebe imala takvog anđela ratnika, koji svojim nevidljivim mačem seče sve sem ljudskih glava, onih istih koje zaslužuju biti isеčene. Nismo ti i ja nikakav spoj dželata, mi smo samo jedna divna pesma koja se ujutro ume zapevati, negde daleko od svih zala i nеsrеca. Sve je u Životu pola lepo i pola ružno. Moje lepo si ti, mimo tebe sve je ružno. Kada bi me neko nekad pitao da li bih tebe ili pun ćup dukata, trazila bih pola tebe, jer mi je i pola dovoljno, i pola tebe je čitav moj svet", navela je Seka u svojoj objavi.

Fanovi su bili oduševljeni ovom Sekinom objavom, i poželeli su srećnom paru da još mnogo godina provede u ljubavi i sreći.

(Kurir.rs/Alo, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SMEH DO SUZA: Seke i njenog sina Jakova će vam popraviti dan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja