ANĐELA MALTRETIRALA ŠAKOVU MALOLETNICU: Veštica na ratnoj nozi s Minom! Ošišala je na ćelavo!
Foto: Printscreen Facebook

Stars paparaco

ANĐELA MALTRETIRALA ŠAKOVU MALOLETNICU: Veštica na ratnoj nozi s Minom! Ošišala je na ćelavo!

Stars -

Bivša porno-zvezda posvađala se s nekadašnjom drugaricom, s kojom je sad u „Zadruzi“, pa joj se osvetila tako što je uzela makaze u ruke i ošišala je

Učesnice „Zadruge“ Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, i Mina Vrbaški kriju mračnu tajnu.

Njih dve se poznaju odranije, a, iako sada predstavljaju da su u dobrim odnosima, zapravo su donedavno bile na ratnoj nozi. Ne da su se samo svađale već se Veštica svojevremeno potrudila da Šakova maloletnica dobije nov imidž. Upravo je nekadašnja glumica u filmovima za odrasle ošišala Minu gotovo na ćelavo.

foto: Printskrin

- Anđela baš ima kratak fitilj, spremna je da žestoko napadne svakog ko joj stane na žulj. Njen bes iskusila je i mala Mina Vrbaški. U njenom slučaju radile su makaze. Ona se ozbiljno zamerila Veštici, s kojom se u to vreme družila, zbog čega, nisam baš siguran, ali znam da je Anđela bila besna kao ris. Toliko ju je iznervirala da ju je olindrala. Sekla joj je kosu iako ju je Mina molila da to ne radi. Toliko ju je ošišala da je Vrbaški na kraju otišla kod frizera i skratila kosu skoro do glave - kaže naš izvor blizak devojci iz Inđije koja je izašla iz anonimnosti kada su isplivali erotski snimci koje joj je, kako ona tvrdi, slao Šako Polumenta.

Njen prijatelj kaže da je Mina oprostila Anđeli nasilno šišanje i da su izgladile odnose još ranije, kad su rešile da uđu u rijaliti.

- Pre ulaska u „Zadrugu“, Nina i Anđela su se pomirile. Rešile su problem koji su imale i to je sad iza njih. Na sreću, Mini odlično stoji kratka kosa, pa je ona sama odlučila da i dalje zadrži tu frizuru - završava naš izvor.

Ljiljana Stanišić

foto: Damir Dervišagić

Kriv je dečko

VEŠTICU PREBILA KRUNIĆKA

Nije samo Anđela ta koja bije, već i ona zna da dobije batine. Nju je pre nekoliko godina prebila nekadašnja najbolja drugarica Jelena Krunić, i to zbog Vlade Matovića iz Elitnih odreda. Kada je Krunićeva raskinula trogodišnju vezu s pevačem, Anđela mu se odmah bacila u naručje, što Jelena nije htela da joj oprosti.

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JAVNOST JE U ŠOKU: Anđela Veštica objavila skandalozni snimak na kom puši travu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja